avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurare

Buna
Am o intrebare legata de o firma internationala-angajator, in Romania. In cazul in care se fac restructurari si un angajat este dat afara are dreptul la 24 de salarii compensatorii? Am auzit ceva de genul dar nu stiu daca e chiar asa
Astept lamuriri.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: didi777 , utilizator 08:34, 8 Martie 2011
1. Daca firma are un CCM ar fi trebuit sa-l cititi si dvs. in momentul in care ati semnat CIM.
2. Daca in CCM sunt prevazute astfel de salarii compensatorii atunci veti beneficia si dvs. de ele.
3. Intrebati si pe angajator si pe liderii de sindicat din firma (sau pe reprezentantii salariatilor).
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar compensatoriu anelice anelice Buna ziua, As avea o intrebare legat de salariu compensatori. In luna septembrie mi se va inchide punctul de lucru, iar in prezent sunt in preaviz 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediere art 65 -> restrangere activitate realcriss realcriss Buna ziua 1. Cum procedezi atunci cand angajatorul nu iti permite sa vezi contractul colectiv de munca? (nici cel putin nu stiu daca exista la nivel de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca si concedieri colective Gsl Gsl Buna ziua, societatea unde lucrez de 10 ani s-a hotarat sa faca concedieri colective si acest lucru a inceput ieri. Printre cei concediati ma numar si eu si ... (vezi toată discuția)