avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Activitate florin_brindas

Activitate florin_brindas

plangere penala impotriva primarului, pentru abuz in serviciu.
la ce articol din legea 133/2012 se precizeaza ca tariful ANIF pentru aviz a fost anulat
daca am fost trimis in somaj din cadrul unei companii preivate administratorul firmei respective poate angaja pe acelacasi post o alta persoana? si la cit timp dupa?
as dori sa aflu parea dumneavoastra din punct de vedere legislativ
vi se pare corect ca un director de liceu sa fie in acelasi timp si consilier local in cadrul consiliului local la care este arondat si liceul la care este director?
am incercat sa am o discutie cu cei de la adm. imobiliara care raspund de parcari dar nu am avut cu cine. nu as pute incerca in instanta?
multumesc
La data de 11.07.2011 am parcat autoturismul marca Dacia cu nr de inmatriculare BH 09 ... in parcarea din Piata ...... conform abonamentului de parcare pentru parcarea din piata ........ valabil din data de 08.0702011 pina in data de 08.08.2011, abonament achitat cu chitanta AIOC 0707.....BH IN DATA DE 07.07.2011 LA CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI O , ADMINISTRATIA IMOBILIARA O DIN PIATA .....NR1
Precizez faptul ca folia autocolanta a abonamentului este lipita pe parbrizul autoturismului mai sus mentionat in loc vizibil lucru care ar trebui sa se vada si in proba martor cod 12.
-ABONAMENTUL ESTE VALABIL NUMAI IN PARCAREA CU MARCAJ ALB IAR IN ACEA PARCARE NU EXISTA MARCAJ ALB SI TOTUSI A FOST EMIS UN ABONAMENT, IAR EU AM FOST AMENDAT DOUA ZILE LA RIND PENTRU PARCARE PE DOMENIUL PUBLIC FARA A POSEDA BILET DE PARCARE
CU STIMA SI RESPECT


Răspuns la discuția Comisiile de licitatii
multumesc
Răspuns la discuția Comisiile de licitatii
VA ROG SA MAI COMENTATI LA ACEST SUBIECT
Răspuns la discuția Comisiile de licitatii
mutumesc.
asta este si parerea mea.