avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate freespace

Activitate freespace

Salut,

freelis, multumesc pentru raspuns, dar eu ma incadrez deja in conditiile legii.
Intrebarea mea era alta.

Eu sunt angajat ca programator ajutor, pe un salariul brut X.
In aceasta vara, imi dau licenta si practic pot fi apoi incadrat direct ca programator... si cu scutirea de cei 16%.

Intrebarea mea: Acei 16% imi revin mie? Ii revin angajatorului? (In conditiile in care salariul brut ramane fix acelasi).

Multumesc

Salut!

Care este titulatura ta in momentul de fata? Inginer ... si mai cum?
Ma refer la faptul ca poti termina facultatea de Limbi Straine... pe specializarea Chineza, iar tu vrei sa fii incadrat ca specialist pe Turkmena. Ai terminat Limbi Straine... amandoua sunt limbi straine, nu? E cam acelasi lucru.

Am si eu o intrebare legata de subiect:

Daca sunt deja angajat ca programator. Am un salariu brut (B) ...in mana iau salariul net (N)... iar anul acesta termin sectia calculatoare ca inginer IT (mie mi se aplica legea), impozitul cum se calculeaza? Imi intra mie in cont? -> CRESTE netul (N+) meu. Sau.. este virat in contul firmei la care lucrez... iar netul meu ramane acelasi (N). In conditiile in care nu exista modificari salariale. Salariul ramane fix, acelasi.

Multumesc.
Salutare

Am o oferta de angajare in care sunt prezentate toate conditiile, printre care si partea financiara. Formularea este " venit net lunar ". Voi ce intelegeti prin asta?
Multumesc!
Răspuns la discuția venit net
Salutare :)

Am o oferta de angajare in care sunt prezentate toate conditiile, printre care si partea financiara. Formularea este " venit net lunar ". Voi ce intelegeti prin asta?
Multumesc!
Ce se intampla daca sunt la o facultate de profil (Calculatoare) de 4 ani, dar inca nu am terminat-o? Beneficiez de aceste prevederi ?