Buna ziua.Camionul societatii a fost implicat intr-un accident pe autostrada in Anglia.La locul faptei a venit politia si s-a constatat ca cealalta masina era vinovata.Am primit de la politie datele personale si ale asiguratorului.Intrebarea mea este ce trebuie sa fac ca sa-mi recuperez de la asigurarea din GB pagubele? (mentionez ca nu am casco,camionul are daune serioase si nu poate sa circule ,as vrea sa-l repar in germania la un service autorizat ).Multumesc anticipat.
Multumesc ptr.raspuns
nu am primit inca p.v
intrebarea mea este daca pot face eu contestatia?nu am studii juridice
cat dureaza in timp rezolvarea situatiei ,primirea inapoi a talonului?
Buna ziua.
La ora 23.40 in data de 13.01.2012 a ajuns camionul in vama la Petea avand rovinieta ptr.data de 12 si 13.01.2012 ,pe banda din dreapta a stationat 45 min ( a facut pauza- pe teritoriul de frontiera), dupa care s-a cantarit camionul si s-a intocmit pv.ptr.lipsa rovinietei ptr.data de 14.01.2012 si s-a confiscat talonul de catre un echipaj de politie chemat prin telefon.
Intrebarea mea este daca amenda este data in mod corect (nu s-a circulat fara rovinieta) ?
Ce trebuie sa fac care sant pasii de urmat?
Multumesc anticipat.
Buna ziua.Fica mea este asociata intr-un SRL cu inca o persoana, cei doi asociati ar dori sa fiu eu administratorul societatii.Care ar fi modalitatea legala si cu cele mai mici costuri ca sa pot fi administratorul soc.(sa am drepturi depline,fara sa depind de cei 2 asociati)?Mentionez ca toti cei implicati sant de acord cu toate dar nu stim care sant pasii de urmat ca sa fie si legal.Multumesc
Buna ziua.
Am vandut un autoturism gajat la banca(inscris in arhiva electronica) dar sant cu platile la zi si voi plati in continuare ratele bancare ptr.care a fost facut gajul cu autoturismul.Intrebarea mea este ;care sant urmarile acestui fapt si daca pe viitorul proprietar al afecteaza in vreun fel inscrierea in arhiva electronica?Multumesc.
Multumesc.
Persoana fizica este autorizata in Germania ptr.a presta serviciul de sofer,emite factura societatii Romane, care se declarala finantele Romanesti.
Buna.
Am o intrebare;
societate romaneasca cu camioane si licente inregistrate in romania ,domeniu de activitate de transport marfa international ,poate legal sa incheie contract de prestari servici cu o persoana fizica autorizata din germania care sa presteze munca de sofer?