avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate natalia_serban

Activitate natalia_serban

Buna ziua!
As avea si eu o intrebare.
Un certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice este cu timbru sau fara timbru?
Buna ziua!
Stie cineva vreun site care poate sa imi ofere informatii despre starea financiara si/sau juridica a unei firme? In afara de mfinante? Va rog?
Buna Ziua!

Am o intrebare la care nu gasesc un raspuns.
Daca intr-un contract de comodat, proprietarul apartamentului este format din 2 persoane(soti), dintre care una mai tarziu a decedat, este corect legal ca acest contract sa fie semnat doar de sotia decedatului si comodatar? Este vreo sansa sa imi fie respins acest contract si sa fie considerant incorect? Altfel cum as putea sa fac?

Astept un raspuns, va rog.
Va doresc o zi buna in continuare!

Cu respect,
Natalia
Buna Dimineata!
Stie cineva daca o persoana cu certificat de handicapat este scutit de vreo taxa?Daca da, care este aceea?sau care sunt?

Multumesc!
Buna Ziua!

Am o intrebare, care inca nu si-a gasit un raspuns.
Sa va prezint situatia.

Din anul 2009, am renuntat la un abomanent pentru 4 numere din reteaua Vodafone.
Prin renuntare ma refer, ca am asteptat sa inchida reteaua pentru aceste numere, prin neplata, apoi am platit toate cheltuielile legate de pretul abonamentului. Asadar nu mai am nimic de plata, nicio restanta, decat taxa de reziliere pe care nu am vrut sa o platesc.
In schimb, eu nu stiam de legea referitoare la rezilierea contractelor de telefonie mobila. Intre timp eu am primit cate o notificare de la o firma de recuperari la aproximativ 6 luni distanta pana in ianuarie anul acesta.
Astazi am citit legea Legea 161/2010 care spune clar ca persoanele fizice nu sunt obligate sa plateasca taxa de reziliere a unui contract de telefonie mobila, in cazul meu.

De fapt, intrebarea mea este, legea se aplica si pentru contractul meu care a fost incheiat in 2007 si prelungit in 2008(decembrie) si la care am renuntat sa mai platesc mai exact din martie-aprilie 2009 ?Daca da, cum trebuie sa reactionez? Am inteles ca trebuie sa fac o notificare in scris, asa este? O pot trimite prin fax la reprezentanta vodafone?Ce altceva trebuie sa mai fac?

Va rog, astept un raspuns de la cei care stiu cum sa reactioneze in situatiile acestea, chiar imi doresc sa inchei orice legatura cu asemenea companie de telefonie mobila.

Multumesc din suflet!
Apreciez raspunsul dumneavoastra, dar inca o intrebare daca se poate, CCC 2 incepe dupa ce primul copil a implinit 2 ani si se continua cu inca 2 ani din acel moment? sau din momentul nasterii gemenilor se intra direct in CCC 2 indiferent de primul copil? si inca ceva, 600 de lei pentru ambii copii nu? dar urmatorul CCC2 ramane tot de 2 ani, chiar daca sunt gemeni?!
Buna ziua!
As dori, daca se poate, sa ma informati cu privire la urmatoarea problema: daca in acesti doi ani, se mai nasc 2 copii, gemeni, ce documente sunt necesare, si care o sa fie urmarile acestul fapt? adica ce o sa urmeze, care va fi perioada de crestere a copiilor?

Multumesc.