Am sesizat in mai multe randuri administratorul si presedintele asociatiei de proprietari ca nu este corect cum au impartit factura de inlocuire a conductelor de termoficare din subsolul blocului, calculul se face la suprafata indiviza, iar mama, desi detine garsoniera era pusa sa plateasca la fel cu cei cu 2 si 3 camere, adica toate apartamentele plateau aceeasi suma, exceptie cei care aveau montate centrale termice, acestia erau scutiti de la plata. Le-am dat si legea in mana si tot nu m-a contrazis dl. presedinte, ba am primit si amenintari si din septembrie si pana in martie nu am putut sa-i lamuresc ca n-au dreptate. Ultimul raspuns al d-lui presedinte a fost sa sa vorbesc eu cu fiecare locatar in parte si daca acestia vor fi de acord cu propunerea mea de recalculare, asa va face. Adica isi batea joc. Am facut sesizare la primarie si cred ca i-au trimis sau a fost avertizat de o cunostinta a lui de acolo ca va fi trimis control in urma sesizarii mele. Acum vrea sa-i dau chitanta emisa in septembrie ca sa o anuleze si sa refaca respectivul calcul. Ma gandesc ca ar trebui sa faca o stornare, nu anularea celei vechi si emiterea alteia noi. Ba mi-a transmis printr-un vecin ca ar vrea sa-mi retrag sesizarea. Chiar trebuie sa-i dau vechile chitante sau exista si la asociatiile de proprietari metoda stornarii?
Multumesc anticipat
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...