eu doar un lucru vreau sa-ti spun doar un lucru:
NU ESTI OM( nefiind om nu ai nimic ,sentiment ,caracter , NIMIC) si probabil nici macar parinte nu esti
NU MAI JUDECA PE MINENI ,PTR CA VA FI VAI SI AMAR DE TINE CAND VEI FI TU JUDECAT
domnilor va vor sa ma indrumati ,unde si cum pot face ca fostul meu sa-mi lase copilul in pace,ptr ca va spun sincer acest copil este traumatizat de tatal lui din multe puncte de vedere.
1. In 2 ani de cand noi am divortat la cautat de vreo 5 ori ,si atunci a fost beat mort si la carat prin baruri pana dimineata la 4, In rest au comunicat pe mess si prin telefon
2. Ii promite tot feluri de lucruri si nu-i i-a nimic
3. ma jigneste pe mine si pe copil (ceva de genul daca continui sa mai stai cu mata nu esti barbat,iar copilul a inteles ca ii v-a cade cucu daca va mai sta cu mine)
4. il obliga sa ma minta si il amentinta in fel si chip( si toate astea au durat pana copilul nu a mai suportat si a venit cu lacrimi in ochi si mi-a povestit tot)
5. A incercat sa mi-l fure anul trecut in vara
Si cred ca ar mai fi multe sa va spun dar pur si simplu imi e rusine de rusinea lui.va spun ca nu are un program de vizita fixat de justitie. Pur si simplu m-am saturat de el si as vrea sai fac o plangere undeva ,dar nu stiu de unde sa incep. Azi am depus o plangere la protectia copilului,dar si acestia m-au trimis la politie si la judecatorie. Sincer nu mai inteleg de unde sa incep, cum trebuie sa procedez si unde dumnezeu sa termin. Explicatimi va rog care sunt pasi de urmat.
va multumesc!
se mai poate face ceva in momentul in care ti-a fost respinsa o cerere de ordonanta presedintiala ptr reintegrarea mea in domociliul conjugal,din momentul in eu am demonstrat ca sunt cu 2 copii in chirie,ca am pe rol un proces de partaj cu fostul sot?
am incheiat un contract cu cosmote si mi'au redactat gresit numele de familie. am solicitat modificarea numelui pt a aparea corect in baza de date la serviciu clienti, fara niciun rezultat scontat. acesta, poate atrage anularea contractului? va multumesc
pe data de 12 mai avem chemare la judecatorie ptr op, ptr a-mi da voie sa locuiesc in casa pana la solutinarea procesului de partajului,acum eu sunt cu 2 copii in chirie si nu mi se pare corect ca el sa foloseasca acel imobil ,chiar daca e mostenire de la mama lui, dar in care impreuna am investit 5o,ooo de euro. in baza creantelor pe care le am de ce sa nu pot locui acolo?
in hotararea de divort nu este specificat un program de vizita ptr minor. eu vtot timpul l-am rugat sa meargem la judecatorie sa i se fixeze un program de vizita . cand a venit anul trecut in vara in romania m-a rugat sa-i las copilul la el . i l-am lasat , a stat 2 saptamani, timp in care l-a carat pe copil in toate barurile si a ajuns dimineata acasa beat mort,de la carat copilul pe scari , as trece peste acest incident daca niu mi-ar fi invatat copilul sa minta privindu-ma in ochii
s-a intamplat c-am asa:
dupa aceste 2 saptamani fostul sot m-a intrebat daca vreau sa-l las cu el in elvetia in vacanta pana pe 15 august. eu i-am raspuns ca il voi lasa si urma sa mergem la notar sa-i fac o procura,dar inainte cu vreo ora a venit la mine o matusa de a lui care imi spune ca fac foarte bine ca il las pe copil sa mearga cu taicasu in anglia. sincer am ramas surprinsa si imediat ce a plecat matusa lui l-am sunat si l-am intrebat unde vrea sa duca copilul? ma minti si mi-a spus ca merge in vacanta in elvetia. i-am spus sa aduca copilul acasa.cand acesta a ajuns acasa l-am intrebat si pe el si mi-a spus povestea lui taicasu. sincer m-am enervat si am ridicat tonul la el. apoi mi-a spus adevarul,dar mi-a spus ca taicasu l-a invatat sa ma minta,ptr ca de mi-ar fi spus ca pleaca in anglia,eu nu l-as fi mai lasat, deoarece acolo era actuala prietena a tatalui sau. si nu va mai spun ca sta in fiecare seara pe mess cu el si vorbesc la tel, a ajuns sa-i spuna la copil ca de va mai sta cu mine nu v-a mai fi barbat,i-a dat de inteles ca ii va cadea cucusorul si el va deveni fetita. acum spunet-imi vi se pare normal?