avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... respingerea unei ordonante presedintiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

respingerea unei ordonante presedintiale

se mai poate face ceva in momentul in care ti-a fost respinsa o cerere de ordonanta presedintiala ptr reintegrarea mea in domociliul conjugal,din momentul in eu am demonstrat ca sunt cu 2 copii in chirie,ca am pe rol un proces de partaj cu fostul sot?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 15 Mai 2011
Puteti exercita recurs impotriva hotararii primei instante .. Potrivit art.582 alin.1 C.proc.civ., ordonanţa este supusă recursului în termen de 5 zile de la pronunţare, dacă s-a dat cu citarea părţilor, şi de la comunicare, dacă s-a dat fără citarea părţilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la ordonanta presedintiala irina ionescu irina ionescu Buna seara. As vrea sa stiu daca in cazul in care fac recurs la sentinta pronuntata in cazul unei ordonante presedintiale se pastreaza numarul initial al ... (vezi toată discuția)
Contestatie ordonanta presedintiala - incredintare minor divinesmihai divinesmihai In cazul in care o ordonanta presedentiala pentru stabilirea unui program provizoriu de vizita pt un minor este respinsa, se poate face recurs la ea? (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta presedintiala Bograv Bograv Cum pot depune recurs la o hotarare pe ordonanta presedintiala, comunicarea scrisa a hotararii am primit-o pe data 24.04.2013 iar pronuntarea a fost in data in ... (vezi toată discuția)