avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate mariusmanutd

Activitate mariusmanutd

am citit pe undeva ca a primit aviz nefavorabil de la guvern. aici mai exact undeva pe la sfarsit :

[ link extern ]

daca am un proces pe rol pt furt calificat si o condamnare de 8 luni cu suspendare pt aceiasi fapta pot beneficia de aceasta lege?(daca nu de amnistie macar de gratiere)
Buna Seara! Am o problema cam grava! Am un dosar pt furt calificat in instantza, sunt recitivist pt fapta anterioara am primit 8 luni cu suspendare tot furt calificat, mi-am angajat un avocat, mi.a spus ca nu prea sunt sante sa primesc fara executare. Acum intrebarea mea este urmatoarea, desi m-am gandit cam tarziu la chestia asta...Daca ajut diicotul in destructurarea unei retele de traficanti de droguri, sau politia in a combate alta fapta (furt,consum de droguri,etc. cunosc multe persoane) as putea primi clementza pt a scapa de executare....sau imi torn oameni degeaba si atrag doar antipatie si dusmani? Stiu ca nu e un lucru onorabil dar sunt f tanar si nu vreau sa-mi irosesc tineretea prin puscarie pt 3 produse furate din market. Astept un raspuns.Stima!
Discuție 8 luni
este adevarat ca anul in penitenciar este de 8 luni? am auzit asta de la mai multe pers si vreau sa stiu daca este adevarat de la cnv cu pregatire profesionala in domeniu. multumirii anticipate!
Răspuns la discuția furt
in fine sa zicem ca pleca undeva departe.... cat timp tre sa stea plecat pana expira toata treba sau tre sa se mute de tot?
Răspuns la discuția furt
am inteles dar daca se emite mandat si nu este gasit automat procuroru va face recurs si va invoca acest fapt? sau nu neaparat
Discuție furt
salut! am un prieten care a comis un furt si e pe recitiva, sta la proces ca sa ia cat mai putin si vrea sa plece cu o zi sau doua inainte de pronuntare in strainatate....care sunt riscurile? poate cineva sa faca recurs si sa.i ii dea mai mult pt ca nu l-au gasit acs sau daca face avocatu lui recurs aceiasi situatie? sau daca il aduce dhoamne fereste cu interpolu mai are drept de eliberare conditionata sau pt buna purtare? multumesc anticipat pt raspunsuri
Răspuns la discuția 2 furturi
am fost si am dat declaratii, si comisara mi-a propus sa fac o expertiza psihiatrica....am fost externat de la psihiatrie cu diacnosticul de tulburare psihotica acuta si sunt inca sub tratament stie cnv in ce consta expertiza....intrebari si raspunsuri sau cv de genu?
Răspuns la discuția 2 furturi
am iceput tratamentul dupa comiterea primei fapte dar nu inainte de proces
Răspuns la discuția 2 furturi
nu am materializat bunurile au fost recuperate de paza magazinului pana la iesire si-au recuperat nu exista plangere de la patron.....mai mentionez ca prietenul meu a fugit in italia avocatu e numai penru mine....stiu ca nu e frumos dar daca spun ca m-a obligat avand o dataorie la el ma ajuta cu cv?
Discuție 2 furturi
Acum cv timp am spart un mag cu 1 prieten amandoi am primit 8 luni cu suspendare tipu nu s.a scurs si am fost prins cu 3 parfumuri in supermarket dosaru e la politie inca nu am dat declaratie, la ambele fapte am fost major ce sante sunt sa scap de puscarie?. mentionez ca inainte de prima fapta m-am imbolnavit am avut psihoza de la droguri si in momentul faptei a doua eram inca sub tratament....respectiv romparkin si rispolept prescrise de un psihiatru....pot sa spun ca baut si cu medicamete si.au facut o reactie adversa, ca nu eram responsabil de fapta? ast un rsp multumesc mult mult