avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Activitate dadriana2

Activitate dadriana2

Discuție desfacere cim
As dori sa stiu ce inseamna mai exact art 55 lit b din codul muncii.Persoana se mai poate angaja in continuare in alta parte (si la cat timp dupa desfacerea contractului) si daca e nevoit sa plateasca daune angajatorului
buna ziua as dori si eu sa stiu in cazul in care contractul de munca e desfacut cu litera a mai an dreptul la somaj?
As dori sa stiu daca in cazul schimbarii nr. de inmatriculare (cu unul preferential)din cauza furtului unui nr.vechi se procedeaza si la radiere?(facute amandoua in aceeasi zi) Si daca toate celelalte acte rca rar rovigneta sunt valabile pe noul nr.?iar daca radierea s-a facut si totusi am primit nr noi mai pot circula cu masina?sau pot sa-mi iau adio de la ea?Si inca ceva pe dovada inlocuitoare a certificatului de inmatriculare e trecuta alta culoare a masinii in loc de gri metalizat e trecut doar gri.
buna ziua,as dori sa stiu si eu daca in timpul concediului fara plata poti semna demisia,si daca fiind semnata aceasta este valabila.si as mai dori sa stiu unde trebuie depusa la scoala unde esti titular sau la inspectorat,si de asemenea daca poti fi concediat in acest timp.multumesc si astept raspunsul