avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate doina97

Activitate doina97

am un prieten cu care ma vad numai in wekeend desii avem o varsta,si sta deoarece unii 2 dintre vecinii cu care nu vorbesc,au propus sa fie trecut la intretinere spunand ca-l vad vnind la mine,,eu la cererea administratorului am adus o adev de la el de la asociatie din care rezulta unde locuieste si unde isi plateste utilitatile,iar acesti vecini au mers si la alti 2vecini si au obtinut niste semnaturi prin care cer sa fie trecut la intretinere ca e vazut venind in wekend,,,e normal sa fie trecut doar k e vazut de 2 ori pe sapt.venind numai in vizita?in casa noastra chiar nu putem primii pe nimenii k trebuie sa le pese vecinilor.??eu am discutat cu administratorul si i-am spus k daca il trece il voi da in judecata chiar am vb cu un avocat in sensul asta,pt ca eu la proces am cu ce sa ma apar fiindca si el are vecini care poti venii si spune in instanta k il vad zi de zi acasa,ce ma sfatuiti sa fac?fiindca mi-au aruncat si gunoi la usa cand au auzit k voi actona asociatia in judecata.multumesc
am un apartam.la care platesc rate iar d 4 luni l-am inchiriat,iar unei familii,care nu a platit datoriile la asociatie nii pana acum si nici chirie nu a platit ,b mai mult mi-au schimbat yala la usa, eu le-am cerut sa-mi elibereze apartam. dar ei refuz asi zic sa-i dau in judecata ca e apartam. baniinu e al meu.ce pot face in acest caz sa-i scot de acolo f urgent??legal
salut tuturor,doresc si eu un raspuns la urmat. problema:am fost casatorit 2 ani,impreuna cu fosta sotie am luat un apartam. cu credit ipotecar,facand alte 2 credite pt nevoi personale,pt avansul acestuia,ne-am despartit,sotia a renuntat verbal la apartament,lasandu-ma pe mine sa platesc ratele si utilitatile acestuia,eu avand salariul mic, am intrat in imposibilit. de plata atat a ratelor cat si a utilitatilor,desi apartamentul este liber din ziua despartirii.mentionez ca ea este coplatitor in contract,convins fiind ca am sa-l pierd ,dar si ratele date ,as dori sa stiu ce as putea sa fac cu plata utilitatilor,pt ca s-a strans o suma cam mare ,desi eu sunt scazut de la intretinere,daca e datoria numai a mea sau si a sotiei sa plateasca aceste datorii pana se va hotara banca intr-un fel cum face cu apartam.sau as putea sa le ignor si eu cum a facut si ea?sau ce ma sfatuiti sa fac eu ca sumele restante sa nu mai creasca,fiindca am fost si dat in judecata pt restanta la intretinere,Va multumesc!
eu am inteles,dar el plateste unde locuieste cu parintii si acolo merge in fiecare zi ,sa manance sa se schimbe etc,daca s-ar retrage de acolo,l-ar putea vede in fiecare zi acasa oricum,pt k de fapt la mine vine in vizita, si nu locuieste cu mine.Si chiar il voi da in judecata pe cel care a hotarat asta si l-am avertizat verbal ca pe acele luni nu-i voi plati.
buna ziua,am o garsoniera proprietate pers.iar prietenul meu,si un prieten-iubit de cateva luni care vine in vizita la mine,iar vecinii l-au vazut,si au intocmit un tabel cu semnaturi,cu care s-au prezentat la asociatie,lucru care a facut sa fie trecut ca si consumator-platitor la mine,desii mai plateste la 2 asociatii,iar eu le-am adus acte doveditoare de acolo,iar la asociatia mea imi mai cer si niste semnaturi de la vecini pelanga acele acte doveditoare.As dori sa stiu daca e legal sa plateasca in mai multe parti si cat de legale sunt acele semnaturi in baza carora si-au permis sa-l mai treaca si la mine,e vreo lege care permite asa ceva?sau e abuz in serviciu pt ca am de cand sa dau in judecata pers care si-a permis acest lucru si nu vr sa tina cont de acte concrete,legal pe langa actele depuse care fac dovada ca nu locuieste efectiv cu mine ,chiar ar trebui sa duc si acele semnaturi? avand in vedere k cu 2 dintre vecinii care au semnat acel tabel nu vorbim de mult timp,semnaturi ar trebui sa obtin de la alte etaje,care nu cred ca mi-ar sti situatia, as dori sa primesc acest rasp pe mail daca se poate,Multumesc!