buna ziua,am o garsoniera proprietate pers.iar prietenul meu,si un prieten-iubit de cateva luni care vine in vizita la mine,iar vecinii l-au vazut,si au intocmit un tabel cu semnaturi,cu care s-au prezentat la asociatie,lucru care a facut sa fie trecut ca si consumator-platitor la mine,desii mai plateste la 2 asociatii,iar eu le-am adus acte doveditoare de acolo,iar la asociatia mea imi mai cer si niste semnaturi de la vecini pelanga acele acte doveditoare.As dori sa stiu daca e legal sa plateasca in mai multe parti si cat de legale sunt acele semnaturi in baza carora si-au permis sa-l mai treaca si la mine,e vreo lege care permite asa ceva?sau e abuz in serviciu pt ca am de cand sa dau in judecata pers care si-a permis acest lucru si nu vr sa tina cont de acte concrete,legal pe langa actele depuse care fac dovada ca nu locuieste efectiv cu mine ,chiar ar trebui sa duc si acele semnaturi? avand in vedere k cu 2 dintre vecinii care au semnat acel tabel nu vorbim de mult timp,semnaturi ar trebui sa obtin de la alte etaje,care nu cred ca mi-ar sti situatia, as dori sa primesc acest rasp pe mail daca se poate,Multumesc!