avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate IonutPauna

Activitate IonutPauna

BUNĂ ZIUA, anul trecut am deschis o societate pe care s-a înmatriculat o mașină, adresa societății este într-o localitate, iar ulterior am deschis un punct de lucru într-o alta localitate, menționez ca societatea nu are activitate momentan am plătit impozitul pe autoturism în localitatea unde este deschisa societatea, iar acum câteva zile am primit scrisoare de la Primăria unde este deschis punctul de lucru ca trebuie sa plătesc impozit pe autoturism cât și taxa de ecologizare doresc sa știu dacă trebuie plătit impozitul și unde este punctul de lucru.
Răspuns la discuția concediu paternal
Multumesc
In decembrie 2015 o sa intru in concediu paternal ,vrea sa stiu daca se poate infinta poprire pe suma pentru cresterea copilului
Răspuns la discuția Avocat pro bono
In a da in judecata doua banci si un executor judecatoresc
Caut avocati pro bono
Răspuns la discuția Abuz executor judecatoresc
am o problema cu un astfel de executor judecatoresc in felul urmator ,sunt ca si coplatitor in doua credite , s-a dispus executare silita pentru amandoua persoanele ,la o persoana i s-a oprit pensia in luna iulie si pana in prezent ,pentru mine a inceput oprirea salariului in data de 27.03 curent ,problema este in felul urmator s-au oprit pana acum 4.500 ron din pensie ,si suma a ramas aceasi
se poate popri salariul si pensie pe aceeasi suma cu toate ca s-au facut opriri pensie timp de 9 luni cu 500 lei ,iar suma in cauza nu a scazut de loc din contra suma este de o parte si alta aceeasi adica dubla cu toate ca este aceeasi cauza
Cum pot demonstra abuzul unui executor judecatoresc
Discuție Concediu odihna
Cum se calculeaza zilele de concediu .la 21 zile pe an
o persoana care are o pensie de 1000 de lei si doua credite in desfasurare cu rata lor de 400 ron , i se pune poprire pe pensie pentru ca in alte dosare de credit a fost coplatitor si i sa oprit 500 de lei ,cum ar trebui procedat de cei cu executarea silita pentru ca persoanei respective nu ii ramane doar 100 de ron ,si este la limita subzistentei, daca este vreo masura care se impune , Rog seriozitate