avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abuz executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Abuz executor judecatoresc

Cum pot demonstra abuzul unui executor judecatoresc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 20:03, 28 Martie 2015
Cum se demonstreaza orice afirmatie in fata instantei: prin inscrisuri, prin inregistrari audio/video (aici e de discutat nitel!), prin proba cu martori, prin recunoaterea facuta de cel vinovat, astea mi-au venit acum in minte, dar sunt convins ca m-ati inteles.
Mai adaugati ceva pt. a ,,rafina" raspunsul?
am o problema cu un astfel de executor judecatoresc in felul urmator ,sunt ca si coplatitor in doua credite , s-a dispus executare silita pentru amandoua persoanele ,la o persoana i s-a oprit pensia in luna iulie si pana in prezent ,pentru mine a inceput oprirea salariului in data de 27.03 curent ,problema este in felul urmator s-au oprit pana acum 4.500 ron din pensie ,si suma a ramas aceasi
E firesc, executorul intai isi ,,trage" cheltuielile cu executarea. Mai in gluma, mai in serios, cine-mparte, parte-si face:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie pentru cheltuieli de judecata si onorariu avocat ale2012 ale2012 buna seara.anul trecut la soacra i sa ridicat oprirea pe pensie la care o avut oprire din 2013.acuma ai venit o hartie de la firma de recuperatori ca are de ... (vezi toată discuția)
In legatura cu legea falimentului personal Florica vilcea Florica vilcea Sunt pensionara, am avut mai multe credite pe care la un moment dat nu am mai putul sa le platesc . Cteditele au fost vandute la recuperatorii kruk si ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara hotarare judecatoreasca??? lalanec lalanec As dori si eu un ajutor din partea oricarui dintre voi la situatia parintilor mei: au o pensie de nimic, ca marea majoritate a parintilor nostri, si cum nu era ... (vezi toată discuția)