Daca am primit notificare din bulgaria ptr amenda din iunie 2018, editata septembrie 2019 data primirii martie 2020, ptr depasire viteza , iar notificarea nu cuprinde si poza atasata cum trebuie procedat?
Am primit pe 3.03.2020 o scrisoare de instiintare prin cutie postala Star post, ptr amenda Bulgarie depasire viteza valoare 200€, data depasire 16.06.2018! Data Emitere scrisoare 19.09.2019!
Data primire posta Romania3.03.2020 cum procedez? Multumesc
Decizia a fost data din 2015, am cerut o verificare la casa de pensii dar nu am primit un raspuns edificator, ma intereseaza o verificare juridica a calculelor prinse in decizie deoarece mi se pare ca valoarea pensiei este mai mica decat ar trebui chiar daca raspunsul casei de pensii nu este lamuriti. As dori o programare ptr o consultanta
unde ma pot adresa pentru verificarea calculelor facute pentru decizia de pensionare,persoane aflate in aceeasi situatie cu mine au pensie mai mare decat a mea si am impresia ca nu s-au luat in calcul toate conditiile de munca,
institutia bugetara (un spital) in care am lucrat ca asistent medical, afirma ca exista o lege care nu imi da voie sa mai raman angajat pe acelasi post dupa pensionarea pentru limita de varsta, nu am gasit nicaieri aceasta lege; multumesc