avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate Cordoneanu

Activitate Cordoneanu

Am o datorie mai veche la Romtelecom, in sensul ca eu nu mai am telefon fix de mai bine de 10 ani si totusi primesc tot felul de scrisori de la firme de recuperare sau, cateodata, sunt cautata prin vecini. Cum sa procedez sa le spun sa nu ma mai hartuiasca?
Multumesc pentru raspuns
Nu eu am cerut expertiza contabila, ci instanta. Tot instanta a hotarat ca asociati de proprietari sa plateasca expertiza contabila.
Buna ziua,
Am o intrebare: ce inseamna onorariu provizoriu de expertiza?
Deoarece asociatia de proprietari nu a depus la dosar un act din care sa reiasa clar suma ce reprezinta cote de intretinere si suma ce reprezinta penalitati, instanta a hotarat efectuarea unei expertize contabile, iar onorariul de 600 de lei a revenit in sarcina asociatiei.
Expertul contabil mi-a trimis o convocare in care scrie ca eu trebuie sa depun 800 lei drept onorariu provizoriu.
Nu inteleg de ce trebuie sa pltesc si eu?
Ce se intampla daca nu depun acesti bani? Nu se mai face expertiza?
Nu ar trebui sa decida instanta dac se mareste sau nu onorariul expertului si in ce cuntum?
Multumesc
Buna ziua,
Ma judec cu asociatia de proprietari pentru datorii la intretinere. Instanta le-a pus in vedere, de doua ori, sa precizeze, in clar, cat reprezinta cote de intretinere, cat penalitati.
Bineinteles, nu au depus la dosar nici un act, in schimb, au depus un borderou, cu sume cheltuite de asociatie, cu multi ani in urma (inclusiv, parcarea).
Maine am termen, si, mai mult ca sigur, voi primi cine stie ce hartie, in fata instantei.
Eu ce ar trebui sa fac? Sa mai cer un termen? Sa solicit amanarea pronuntarii sentintei?
Saptamana trecuta am fost la arhiva si nu erau depuse actele solicitate de instanta.
Multumesc
Buna ziua,
Sunt pensionara anticipat si doresc sa lucrez in continuare prin contract colaborare sau conventie civila. Se poate? In ce conditii?
Rog a se lua in vedere si noul Cod al Muncii si Legea zilierilor.
Multumesc