avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii mai vechi de 3 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii mai vechi de 3 ani

Am o datorie mai veche la Romtelecom, in sensul ca eu nu mai am telefon fix de mai bine de 10 ani si totusi primesc tot felul de scrisori de la firme de recuperare sau, cateodata, sunt cautata prin vecini. Cum sa procedez sa le spun sa nu ma mai hartuiasca?
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:06, 18 Mai 2016
Faceti-le o notificare prin executorul judecator sa le spuneti ca, s-a prescris in termen de 3 ani dreptul de a cere si obtine executarea silita.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Romtelecom pretinde bani de la un decedat.... antonya antonya Buna ziua, problema suna cam asa: acum 4 ani tatal meu a decedat. era abonat romtelecom. stiu ca mi-a spus ca a cerut telefonic ca acest post sa fie ... (vezi toată discuția)
Chiriasii nu au platit facturile iar titularul de contract a decedat cristina sandu cristina sandu Am urmatoarea speta si as avea nevoie de ajutor. Bunica prietenei mele a decedat anul acesta si inca nu a deschis succesiunea. Pana la data decesului batrana ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)