avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate muscalu gigi

Activitate muscalu gigi

Răspuns la discuția absent de la proces
inculpatul are aparator angajat caruia i s-a adus la cunostinta ca la urmatorul termen sa depuna documente medicale justificative.acest dosar penal a ajuns in instanta dupa trei ani de la producerea accidentului si se afla pe rol din februarie 2012.pana acum inculpatul s-a prezentat la judecata insa acum cand trebuia sa aflam hotararea s-a gandit ca ar trebui sa mai traga putin de timp si ca cei trei ani nu sunt suficienti.nu stiu cat de grav poate sa fie de bolnav caci are 23de ani si a reusit sa mutileze un om pe viata si sa -i distruga moral si familia.
proces penal aflat in faza de pronuntare.inculpatul lipseste (pretinde av.lui) din motive medicale.fiind prima cerere da amanare de agest gen instanta aproba cererea.poate salipsesca si data viitoare din aceelasi motiv?
in acest proces pana la momentul acesta s-au parcurs urmatoarele etape:
1.amana cauza pentru intelegerea amiabila a partilor-a fost refuzata solutionarea
2.au fost audiati martorii inclusiv pe partea materiala
3.amana cauza pentru ca inculpatul sa depuna inscrisuri in circumstantiere
4.asiguratorul este introdus in proces
care sunt in continuare etapele ce vor urma?
va multumesc!
daca intr-un proces una din parti nu este multumita de solutionarea facuta de judecator si cere recus cine va solutiona in continuare dosarul ?aceeasi instanta?

instanta amana cauza pentru ca inculpatul sa depuna inscrisuri in circumstantiere.ce inseamna acest lucru?
Răspuns la discuția daune
da asiguratorul a fost de acord cu plata daunelor,dar as fi vrut sa stiu cam ce sume s-au acordat in astfel de situatii.
Discuție daune
care este suma acordata de istanta in practica judecatoreasca pentru vatamare corporala(amputatie picior)?
Discuție reexpertizare
intr-un proces penal aflat pe rol se cere reexpertizarea cazului de catre av.inculpatului pe motiv ca doreste mai multe raspunsuri.expertiza initiala a fost facuta de INEC .daca instanta aproba reexpertizarea se stabileste si termenul in care va fi facuta?
Răspuns la discuția reexpertizare caz
domnisoara av.stoica ioana,va reamintesc ca s-a facut expertiza criminalistica a cazului iar dosarul a ajuns in instanta dupa trei ani de la producerea accidentului.rezultatele expertizei au fost cunoscute de acum doi ani.intrebarea mea era daca instanta poate accepta reexpertizarea cazului desi concluziile sunt clare:inculpatul vinovat.
este posibil ca intanta sa aprobe reexpertizarea cazului dupa trei ani?este vorba de un proces penal in care inculpatul cere reepertizare desi s-afacut si expertiza INEC iar procurorul de caz spune clar in rechizitoriu ca vina ii apartine in exclusivitate.cine va face reepertizarea?VA DURA IARASI ALTI TREI ANI?