in urma unui proces am fost obligat sa fac un zid de granituire intre proprietatea mea si a vecinului 2 nov 2010 ( nu am avut termen de executie ). In 2 feb 2011 am primit citatie de executare silita . Am facut cotestatie si a fost resinsa . In 20 apr 2011 sa icheiat ex. Daca fac recues ce sanse credeti ca as avea Va mulumesc.
va rog sa imi spuneti daca am nevoie de autorizatie de constuctie pt. a turna un socu din de beton si aface gardul de granituire cu vecinu, adica intre cele doua proprietati . va mutumesc.
in urma unui proces pentru granituire istanta a hotarat sa modific jgeaburile acoperisuluisi sa torn rigola din ciment intre case .mentionez ca istanta nu mi-a dat nici un termen de executie a lucrarilor.hotararea a fost data in luna septembrie 2010. am efectuat parte din lucrari adica montarea jgeaburilor urmand a turna rigola de ciment intre case. din cauza timpului nefavorabil nu am putut turna aceasta rigola.
In data de 11.02.2011,am primit o citatie de la executor. o somatie de executare .
VA ROG, sa-mi spuneti daca este legal si daca este in ce conditii.