avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate ndianaz

Activitate ndianaz

Puna ziua,
Firma de furnizari servicii telefonie mobile telekom m-a taxat cu 50 euro cost suplimentar nejustificat, iar de 2 luni de zile le tot cer desfasuratorul costului suplimentar si nu reusesc decat sa primesc amanari si raspunsuri evazive. In afara de reclamatie la OPC, mai pot face ceva in acest sens? Exista firme care sa se ocupe de astfel de situatii?
Va multumesc!
Buna ziua,
Mi s-a suspendat permisul de conducere pt cat B pentru o luna de zile. In aceasta perioada, pot da examenul pentru categoria A?
Multumesc mult! Recomandat! :)
Buna ziua! as dori sa stiu daca o PFA prestatoare de servicii (servicii informatica) poate avea contracte de colaborare in afara tarii, si daca da, in ce limba se scrie contractul de colaborare si cum se emite factura (moneda, limba).
Răspuns la discuția revanzare site achitat partial
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! Am si eu o intrebare si nu prea stiu cui sa ma adresez. Problema este urmatoarea: (sunt P.F.A.) In luna Ianuarie a acestui an am facut un site (cu domeniul si hostul cumparate pe numele meu) care a fost achitat numai partial (aproximativ o treime din suma - nu stiu daca are vreo relevanta) de o firma. Nu a existat nici un contract pentru acest site, insa exista factura pe suma totala si chitanta pe suma achitata. Asdori sa stiu daca in acest moment am dreptul sa vand acest site la o alta persoana.
Răspuns la discuția recuperare creanta
catalin ciobanu a scris:

folosind datele pe care le detineti adresati-va instantei competente pentru recuperarea prejudiciului.

Va multumec pentru efort, insa, practic, nu mi-ati raspuns la nici o intrebare. Daca este cineva dispus sa ajute chiar si contra cost, v-as multumi mult.
V-as ruga sa nu imi dati raspunsuri evazive sau reformulate din intrebarile mele, nu are rost sa va deranjati si sa pierdeti timpul degeaba. Pt. contact ma gasiti la ndianaz at ymail. com
Răspuns la discuția recuperare creanta
catalin ciobanu a scris:

luati legatura cu reprezentantii firmei debitoare si incercati o rezolvare amiabila. daca acest lucru nu se poate aveti deschisa calea recuperarii debitului prin intermediul justitiei

Deja am incercat sa rezolv amiabil, insa mi-a zis ca nu am ce sa-i fac, deoarece nu recunoaste sa fi semnat el (am lucrat numai prin internet si nu am vazut personal cine a semnat factura). Ma intereseaza cum trebuie sa actionez legal.
Buna ziua! La data de 01.03.2011 am eliberat o factura -fara termen limita de plata- catre o firma, in urma crearii site-ului acestora, factura care a fost achitata partial in aceeasi zi (factura este de 2100 lei iar plata a fost de 718 lei). intre timp nu mi s-a achitat restul facturii. Din cate am inteles, facturile fara termen de plata se achita pe loc. Am incercat sa contactez diferite firme de recuperari creante, insa am fost refuzata deoarece este o suma prea mica sau nu am mai primit nici un raspuns. As dori sa stiu unde pot gasi ajutor, sau cum sa procedez in acest caz?
Mentionez ca firma este din Bacau, iar eu stau in Craiova si nu am facut un contract cu aceasta firma.
Acum cateva zile le-am suspendat site-ul penru neplata, este legal acest lucru, ma pot da in judecata pentru asta, avand in vedere intarzierea platii?
Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc!
Multumesc mult!