avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate casiananico

Activitate casiananico

Buna seara. Astazi mi s-a furat portofelul cu acte . Intrebarea mea este legata de procedeul pe care urmeaza sa il aplic pentru a-mi reface actele. Cum este mai bine sa procedez cu buletinul..... ? il declar pierdut pentru a evita o gramada de declaratii? Am nevoie de el la facultate si am inteles ca se plateste o amenda ...
Imi puteti spune cat costa?
Discuție rugaminte
Locuiesc in chirie la casa. Intrebarea mea este daca sunt obligata sa platesc asigurarea pe locuinta.
Din cate m/am informat eu stiu ca proprietarul trebuie sa faca acesta plata.
Locuiesc de 5 ani aici si acesta mi-a asigurat o casa construita cu pereti interiori doar din rigips.Am avut probleme cu tavanul care este tot din rigips. Inundata de ploaie de mai multe ori. Am reparat tavanul din banii proprii si nu mi-i s-au scazut din chirire. Va rog sa imi spune-ti ce as putea face in privinta asigurarii si care este costul acesteia pe un apartament cu o camera. Mentionez ca proprietarul mi-a spus ca trebuie sa platesc 100 ron. Este legal asa ceva? trebuie sa platesc ?
Buna seara.
Am si eu o intrebare:daca stau in chirie la casa, in curte comuna, trebuie sa platesc asigurarea pe locuinta in care locuiesc? sau proprietarul?
Va rog , un raspuns daca se poate..
multumesc anticipat
In timisoara stiti cumva unde se gaseste un astfel de centru de colectare?
Buna seara.
Apelez la dumneavoastra in speranta ca voi primi un raspuns.
Problema pentru care solicit ajutorul dv. este una, cred eu dificila.
In 2005 fostul meu sot a cumparat o masina de 2000cm cubi din 1980.Masina am trecut/o pe numele meu la primarie ,dar nu am radiat/o la politie deoarece aceasta nu era functionala.Am sperat ca o va repara ,pentru a o putea radia dar nu s/a intamplat asa.Astfel ca si in prezent este neradiata.
Am divortat si am ramas cu rabla aceasta , si cu un impozit imens de platit.
Intrebarea mea este cum pot sa o scot din circulatie ,care sunt procedurile de urmat.
Va rog mult de tot sa imi scrie-ti