avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... asigurare locuinta?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

asigurare locuinta?

Buna seara.
Am si eu o intrebare:daca stau in chirie la casa, in curte comuna, trebuie sa platesc asigurarea pe locuinta in care locuiesc? sau proprietarul?
Va rog , un raspuns daca se poate..
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 23:42, 2 Aprilie 2011
Proprietarul este cel care plateste .
Obligatia incheierii de asigurare obligatorie/facultativa apartine exclusiv proprietarului spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte casiananico casiananico Locuiesc in chirie la casa. Intrebarea mea este daca sunt obligata sa platesc asigurarea pe locuinta. Din cate m/am informat eu stiu ca proprietarul trebuie ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - cheltuieli ale asociatiei Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, la asociatia noastra de proprietari, s-a infundat o teava de scurgere care a produs inundarea unui apartament! Proprietarul apartamentului solicita ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta anl mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa îmi spuneți și mie dacă sunt obligat sa fac asigurare obligatorie pt locuința (conform legii 260/2008, republicata ... (vezi toată discuția)