am inteles o sa incerc sa ma informez.. ca din cate am inteles trebuia sa mi se emita o citatie inainte cu 5 zile de expirarea termenului acesta de 30 de zile..am verificat si la postul de politie si nu a mai venit nimic..deja au trecut 7 zile de la expirarea termenului..
si daca a-ti putea sa ma lamuriti cu inca un aspect..in acest dosar sunt cercetat cu inca o persoana pentru inselaciune pe internet, majoritatea bunurilor au fost recuperate,toate tranzactiile in numar de 3 au fost facute de cealalta persoana , eu doar i-am facut rost de o copie de buletin falsa, si de clienti...la probatoriu in instanta practic nu exista nici o dovada asupra mea...nu inteleg de ce mi s-a facut dosar penal ? si am sanse daca voi fi judecat sa scap cu o pedeapsa cu suspendare ?
sunt cercetat intr-un dosar pentru inselaciune,mi s-a emis o ordonanta de a nu parasi localitatea timp de 30 de zile ..acum mi-au expirat aceste 30 de zile , nu am mai primit nimic altceva din partea organelor , asta inseamna ca pot parasi localitatea ? si sunt judecat in libertate ? si este vreo data anume cand se fixeaza procesul meu ? sau daca urmeaza un proces ? multumesc anticipat
bunza ziua ..in legatura cu cazul de mai sus , cu acest dosar de inselaciune.....au expirat cele 30 de zile de a nu parasi localitatea !! nu am mai primit nici o alta prelungire , sau instintare de la procuror sau politie ? ce inseamna asta ? pot parasi localitatea ? cand se anunta procesul ?multumesc
da culmea =D> multumesc frumos pentru lamuriri !!!!
da exact asta i-mi scrie ca m-am uitat : impotriva rezolutiei prim-procurorului se putea trimite plangere in 20 de zile de la comunicare , inca nu au expirat aceste 20 de zile , este necesar sa mai fac si eu o plangere sa o trimit procurorului judecatoriei respective?pentru ca mi-a fost trimisa personal prin posta , nu la postul de politie ...am nevoie de avocat ceva ? si dupa 1 an de zile ? de ce nu mi-au trimis-o atunci la data respectiva sau la cateva luni , si de ce dupa un an de zile ? ce se poate intampla mai departe ? multumesc
am primit din partea unei judecatoriei dintr-un oras , o decizie , ca sunt cercetat pentru comiterea unei infractiuni de inselaciune in cazul unui schimb de bunuri cu o alta persoana din alt oras , schimbul fiind realizat anul trecut si nu stiu ce nu i-a convenit acelei persoane si a depus o plancere penala si s-a luat ca masura neinceperea urmarii penale privind fapta de inselaciune conform art 215 alineatul 1...daca doresc pot trimite si eu in 20 de zile o declaratie judecatoriei respective ?
e grav ? ce mi se poate intampla in cazul acesta ? multumesc
buna ziua..am imprumutat de la o persoana suma de 300 ron , fara sa stie nimeni , nu are martori , doar eu si cu el stim, si acum face presiuni asupra mea ca daca nu ii dau banii intr-o saptamana se duce la politie si i-mi face o plangere ca nu i-am dat banii...as vrea sa stiu pot patii ceva in sensul acesta ??multumesc
ok am inteles..mersi frumos..asa o sa fac ....
mai am o intrebare : prejudiciul de 38 de milioane cui il platesc ? politiei ? sau trebuie sa iau legatura eu cu partile vatamate ?cum se procedeaza ? si procesul incepe dupa expirarea ordonantei de a nu parasii localitate ? adica in 30 de zile ? multumesc
va multumesc pentru raspunsurile dvs si timpul acordat..o sa tin cont de precizariile dvs si urmeaza zilele astea sa iau legatura si cu un avocat sa ma reprezinte...