sunt cercetat intr-un dosar pentru inselaciune,mi s-a emis o ordonanta de a nu parasi localitatea timp de 30 de zile ..acum mi-au expirat aceste 30 de zile , nu am mai primit nimic altceva din partea organelor , asta inseamna ca pot parasi localitatea ? si sunt judecat in libertate ? si este vreo data anume cand se fixeaza procesul meu ? sau daca urmeaza un proces ? multumesc anticipat
Verificati la Parchetul compentent, daca vi s-a prelungit sau nu interdictia . In mod normal trebuiau sa va comunice. Vedeti in ce stadiu este cercetarea penala. Din informatiile obtinute puteti afla daca va urma sau nu un proces penal in instanta.
am inteles o sa incerc sa ma informez.. ca din cate am inteles trebuia sa mi se emita o citatie inainte cu 5 zile de expirarea termenului acesta de 30 de zile..am verificat si la postul de politie si nu a mai venit nimic..deja au trecut 7 zile de la expirarea termenului..
si daca a-ti putea sa ma lamuriti cu inca un aspect..in acest dosar sunt cercetat cu inca o persoana pentru inselaciune pe internet, majoritatea bunurilor au fost recuperate,toate tranzactiile in numar de 3 au fost facute de cealalta persoana , eu doar i-am facut rost de o copie de buletin falsa, si de clienti...la probatoriu in instanta practic nu exista nici o dovada asupra mea...nu inteleg de ce mi s-a facut dosar penal ? si am sanse daca voi fi judecat sa scap cu o pedeapsa cu suspendare ?
Asupra probatoriilor se poate pronunta doar o persoana care cunoaste continutul dosarului.
Un avocat iscusit va poate ajuta , dar a discuta inainte despre acte necunoscute , mi se pare hazardat si neprofesionist