avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banii imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banii imprumutati

buna ziua..am imprumutat de la o persoana suma de 300 ron , fara sa stie nimeni , nu are martori , doar eu si cu el stim, si acum face presiuni asupra mea ca daca nu ii dau banii intr-o saptamana se duce la politie si i-mi face o plangere ca nu i-am dat banii...as vrea sa stiu pot patii ceva in sensul acesta ??multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:37, 13 Aprilie 2011
daca tot v-a ajutat omul cand ati avut nevoie, ar trebui sa-i si inapoiati, fara sa fie nevoie ca omul sa apeleze la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire bandi2 bandi2 vreau sa intreb... o fosta cunostinta,tot ma hartuieste,ca sa i dau 100 euro.. pe care mi ia dar nu stiu cind...vine la mine la lucru,unde lucrez, azi a fost ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati cu act de mana gropita gropita Buna ziua. Am imprumutat cuiva o suma de bani si din discutiile avute cu persoana respectiva am tras concluzia ca nu doreste sa mi-i inapoieze. Imprumutul ... (vezi toată discuția)
Concubinaj - cum recuperez suma imprumutata? eunice77 eunice77 Buna, Ma poate ajuta cineva si pe mine? Am locuit impreuna cu un barbat 5 ani, la un moment dat i-am imprumutat 6000 lei dar fara martori. Acum ne-am ... (vezi toată discuția)