ce pot face daca pierdut cartea masinii si inca nu am inscris-o pe numele meu .....vanzatorul nu e de gasit ......masina este cumparata de 2 ani si inca nu am ajuns sa o trec pe numele meu pt ca am fost plecat
am o mare dilema,am cumparat o masina acum 1 an si am toate actele in regula ,am bagat masina la primarie la impozit numai ca nu am fost sa schimb talonul....o sa intampin dificultati cand o sa vreau sa inscriu masina?
am nevoie de un raspuns......am facut un contract de inchiriere la notar pentru un spatiu comercial si a functionat 2 luni ,acum am inchis activitatea si cel care il detine vrea neaparat notificare cu doua luni inainte pentru al inchide .Chestia asta inseamna sa mai platesc doua luni chirie chiar daca nu mai funtioneaza magazinul .Nu vrea sa il reziliem dintr-o data pt. ca mai vrea sa mai platesc chirie pe cele 2 luni .Acum nu stiu cum sa fac ,el a spus ca ma da in judecata si ma pune si sub urmarire ca sa nu plec din tara:)) pana la ora actuala eu am chiria la zi .......nu stiu cum sa fac pentru ca nu mai am de unde sa platesc chirie inca doua luni degeaba
multumesc mult de tot ....toti prietenii mei au spus ca nu e cazul si de asta am vrut sa intreb si alte persoane .......persoana de la care inchiriez este trecuta de 50 de ani si probabil frica sa nu pateasca ceva il determina sa mergem la notar......inca odata multumesc..
buna ziua...... am o mare dilema , vreau sa inchiriez un spatiu si proprietarul este plecat in italia asa ca a imputernicit un vecin pentru a se ocupa de el.......acum el imi cere mie neaparat sa facem contractul de inchiriere la notar ceea ce nu inteleg .......sa dau niste bani aiurea pentru ca asa vrea el ........intrebarea mea este de ce tine el asa de mult sa mergem la notar??????