avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am pierdut cartea masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut cartea masinii

ce pot face daca pierdut cartea masinii si inca nu am inscris-o pe numele meu .....vanzatorul nu e de gasit ......masina este cumparata de 2 ani si inca nu am ajuns sa o trec pe numele meu pt ca am fost plecat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:00, 30 Martie 2012
Solicitati la RAR eliberarea de duplicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate auto - contract vanzare-cumparare elly80 elly80 Buna seara!Acum aprox un an am vandut masina cu contract vanzare/cumparare,dar fara carte de identitate a masinii si fara sa trec numele viitorului proprietar ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand masina doar cu copie dupa catea de identitate? armand38and armand38and Am cumparat o masina si am talonul si copie dupa cartea de identitate a masinii,originalul a ramas la firma care am cumparato care acum firma nu mai exista(a ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu vrea sa imi dea cartea de identitate a masinii - trecuta la fisc pe numele meu Lucian_bz Lucian_bz Buna ... dimineata tuturor. Intampin o problema la care nu am gasit raspuns de circa 5 ore de cand caut. Se dau urmatoarele date: - cumpar auto cu ... (vezi toată discuția)