avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate ramstre

Activitate ramstre

Discuție Curator
Buna,

cand si de cine este numit un curator intr-un proces?
ex. x = creditor
y= debitor
y prin curator z = debitor
y = debitor
Buna seara,
Schimbati contabilul ori nu e pregatit ori va cunoaste foarte bine si stie ca nu sunteti la curent cu tot ce se poate si ce nu.....eu sunt administrator la propria firma si nici eu nu am toate studiile terminate nici macar nu am fost intrebata de acest aspect la infintarea firmei din punctul meu de vedere in prima faza aveti nevoie de persoane de incredere care sa va consilieze pentru ca sunt multi care profita de necunostinta de cauza sau naivitate si puteti pierde tot sau chiar mai mult sa ramaneti cu niste datorii de care sa nu aveti habar.Daca aveti mult fler , ambitie si un capital bunicel la inceput nu vad de ce nu ati reusi dar trebuie sa fiti si precauta in cea ce priveste unele chestii iar daca nu sunteti sigura mai bine cereti mai multe pareri de la cei care practica acel domeniu si sunt la curent cu toate legile
Va doresc mult succes si curaj!

Răspuns la discuția program gestiune -contabilitate
VA MULTUMESC
AS FI INTERESATA DE UN PROGRAM DE GESTIUNE,CONTABILITATE PENTRU UN SRL NU FOARTE SCUMP DAR SA FIE BUN SI IN LEGALITATE , ESTE O SOCIETATE NOUA CARE INCLUDE SI UN MAGAZIN ONLINE.
PUTETI SA MA AJUTATI CU CATEVA VARIANTE?
MULTUMESC
Buna ziua,
ce trebuie activat sau ce conditii trebuie sa indeplineasca un srl pt. a putea face achizitii intracomunitare ?

Multumesc
Răspuns la discuția magazin online
va multumesc
Răspuns la discuția magazin online
Multumesc

suntem doi asociati iar sediul social va fi la mine acasa punctul de lucru ca magazin cu amanuntul va fi ulterior dar m-ar interesa care cod anume sa activez in plus fata de celelalte.
Discuție magazin online
Buna ziua,

Daca o firma doreste sa activeze doar pe magazin online ce conditii trebuie sa indeplineasca sa fie legal din toate punctele de vedere.

Multumesc
poate cineva sa-mi spuna ce inseamna :
Se va reglementa situatia privind obiectele de activitate sub conditie : 2051, 6511 - .... - 6629, 8010 -..... - 8030. ????
Răspuns la discuția facturi tipizate
Multumesc