Salut,va rog sa ne ajutati cu un sfat,nu stim cui sa ne adresam,sotul meu a fost acuzat pe nedrept de legea cu gesturi obscene si lezarea demnitatii unei doamne,fapt care se intampla cu o zi inainte,El a fost luat a doua zi dimineata pentru clarificari,nu a stiut pt. ce ,a dat declaratie ce a facut cu o zi inainte,avea martori dar nu l-au ascultat,nici nu l-au dat de fata cu doamna pt. recunoastere,aveau 2 martori de la politia tf care l-au vazut pe sotul meu si au spus ca nu e el dar totusi s-a ales cu amenda de 300 lei si cazul s-a inchis.Martor in procesul verbal e sotul ei care banuiesc ca nu a fost de fata,ca doar nu avea cum sa se ia cineva de femeia lui cu el de mana,ne gandim sa facem contestatie pt. anularea amenzii sau sa dam politia in judecata.Ajutatine!Multumim.Nu stiu cum sa ma exprim mai bine ca sa ma intelegeti.
salut,am o problema care ma framanta,au vrut sa-mi dea preaviz ca vor sa mai reduca din personal dar sefii au aflat ca trebuie sa aiba un motiv intemeiat ceea ce nu au,atunci m-au obligat sa-mi dau demisia cu acordul partilor pentru ca ei nu dau in somaj.Daca refuzam aveau oricum o demisie in alb care ne pune sa o scriem la angajare.Pot face ceva sa iau somaj?
as dori sa aflu care e diferenta dintre actele pentru o casa construita dupa ce scoti autorizatia si actele pentru o casa construita fara autorizatie adica de intrarea in legalitate?
Nu stiu daca imi vor elibera Certificat de Urbanism deoarece soacra mea detine unul dar nu stiu daca mai este valabil ca a facut dezmembrare la pamant,inainte era anexa ca era extravilan iar acum este intravilan,eu deja am contruit langa casa ei care in acte e a mea ,dar am numai 300 mp.
Sotul meu a primit o amenda deoarece a fost scos de sub urmarire penala,pe care nu a achitat-o atunci si a fost trimisa la financiar.de acolo ne-a venit somatie si titlu executoriu in temeiul art.141 din O.G. nr.92/2003.Putem face contestatie conf.art.172-173 din O.G.,dar conf. art.9 alin.2 lit.d din O.G. urmeaza sa se ia masuri de executare silita,el nu are nici un venit,toate lucrurile din casa sunt pe numele meu dar avem pamantul si casa pe numele amandurora,ce ar putea sa execute?Trebuie sa plateasca neaparat amenda sau as putea obtine o rata la ea?
Salut,soacra mea ne-a facut o donatie de 300 mp pe care se afla casa ei si inca o anexa in fata in care locuiam noi,in 2008 era teren extraviran si nu era cu autorizatie de constructie[era anexa agricola],apoi a trecut in intravilan,iar noi dupa ce am facut dezmembrarea pamantului ne-am dus sa obtinem autorizatie de constructie,dar nu ni se acorda deoarece avem doar 300 mp.Ce putem face in cazul asta,voi putea obtine vreodata autorizatie pe toata suprafata casei?In instiintare imi spune sa mai obtin 200 mp si apoi sa revin dar nu am de unde sa mai iau,ajutor...va multumesc.