avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate boby78

Activitate boby78

Trebuie sa semnez actele de vanzare-cumparare locuinta dar aceasta nu are toate utilitatile, inca, in speță gaze.
Se poate face cumpararea?
Ratele la banca se platesc daca eu nu ma pot muta?
Ce ar trebui sa fac?

Multumesc frumos de ajutor.
Am fost raportat la BC de catre o banca care in acest moment nu mai există la noi in țară. Am toste datoriile achitate și hartiile doveditoare. Ce trebuie sa fac pentru a fi sters din Biroul de Credit?
Va multumesc pentru ajutor.
Daca am fost bagat in biroul de credite si acea bancă nu mai exista la noi in țară, iar datoria a fot achitată, cum si ce sa fac sa fiu scos din biroul de credite.

Mulțumesc frumos.
Daca am fost bagat in biroul de credite si acea bancă nu mai exista la noi in țară, iar datoria a fot achitată, cum si ce sa fac sa fiu scos din biroul de credite.

Mulțumesc
Răspuns la discuția Recuperare Plati Facultate
fiind vorba de acest fapt, se mai pot recupera banii?Multumesc.
Răspuns la discuția Recuperare Plati Facultate
Taxa nu reprezinta plata studiilor, ci avansul pent
Am platit un avans in 2009 pentru a sustine Lucrarea de Dizertatie la master dar am renuntat sa mai sustin din cauza unor probleme.Am fost de curand sa retrag avansul pe baza chitantei dar mi s-a spus ca aceasta este valabila un an desi nu mi se specifica acest lucru in nici un act semnat cu facultatea.]
Exista vreo posibilitate sa recuperez acei bani deoarece, repet, nu am beneficiat de nici un serviciu iar ei probabil s-au folosit de banii mei.
Va multumesc si astept un raspuns urgent.
Cu respect,
Claudiu Boboc
Am primit niste bani dar nu se specifica in hartie ca trebuiesc returnati doar ca sunt sub forma de imprumut.Ca X imprumuta pe Y cu suma Z.Asta este scris.
Multumesc,

Claudiu
O hartie semnata intre doua persoane are valabilitate juridica?
Daca are cum poate fi atacata?
Buna seara,
As avea o intrebare.Ce este de facut in momentul in care am fost bagat in preaviz in care mi se specifica ca pana la data de 24.03.2011 mi se vor achita toate drepturile salariale plus un salariu compensatoriu, iar eu nu am primit nimic pana la data de 28.03.2011?
Va multumesc pentru rabdarea de a citi acest mesaj si astept ajutorul dumneavoastra

Claudiu