avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_roshkata

Activitate andreea_roshkata

Discuție cod penal
buna ziua,as dori sa stiu si eu cat dureaza comisia de eliberare,dupa ce s-a executat pedeapsa,adica dintr-un an face 8 luni si dupa aceea intra in comisie ,as dori sa stiu cat dureaza?am auzit ca 45 de zile.Multumesc.
multumesc mult pt raspuns
buna ziua,as avea si eu o intrebare,am auzit intamplator ca s-ar da o noua lege in codul penal precum s-ar mai diminua pedepesele detinutiilor la jumate sau trei sferturi,as dori sa stiu daca si dvs ati auzit asa ceva.Multumescu anticipat.
Răspuns la discuția Divort
In cazul in care nu imi permit un avocat mi se da unu din oficiu?
As putea sa ma reprezint singura?
Va multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția Divort
Suntem de acord cu divortul dar nu am cazut de acord cu copii.El vrea in instanta sa ceara copii.M-ar interesa daca ma puteti ajuta cu formularea cererii.
Va multumesc frumos!
Discuție Divort
Buna ziua!
Vreau sa divortez de sotul meu cu care am 2 copii minori si as vrea incredintarea lor si pensie alimentara.
Imi puteti da un sfat si sa-mi spuneti cum se procedeaza?
va multumesc si astept un raspuns.
buna ziua,acum un an si jumatate am fost martora prietenului meu care a avut o altercatie cu un politist de la rutiera si care domnul politist a declarat ca a fost lovit fapt care nu s-a intamplat si pt care prietenul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare.Problema este ca pe mine m-au scos martor mincinos din cauza ca nu am precizat bine distantele in care s-a desfasurat cearta.Am primit citatie de la sectie prin care sa ma prezint luni dimineata in calitate de invinuit sa dau o declaratie,problema este ca ultima declaratie pe care trebuia sa o dau,a fost scrisa de avocata mea cu care nu am putut sa iau legatura decat telefonic prin care imi spunea ca sa scriu ca nu imi mai amintesc cele intamplate,v-asi ruga sa-mi spuneti daca este bine sa scriu asa deoarece eu am sa ma prezint singura la sectie fara avocat si mi-e foarte frica pt nu prea imi mai amintesc detaliu cu detaliu tot ce s-a intamplat si nu stiu ce a scris avocata.Va rog din suflet sa ma ajutati,daca nu am antencedente penale poate sa-mi dea cu suspendare sigur?va multumesc
buna ziua,acum un an si jumatate am fost martora prietenului meu care a avut o altercatie cu un politist de la rutiera si care domnul politist a declarat ca a fost lovit fapt care nu s-a intamplat si pt care prietenul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare.Problema este ca pe mine m-au scos martor mincinos din cauza ca nu am precizat bine distantele in care s-a desfasurat cearta.Am primit citatie de la sectie prin care sa ma prezint luni dimineata in calitate de invinuit sa dau o declaratie,problema este ca ultima declaratie pe care trebuia sa o dau,a fost scrisa de avocata mea cu care nu am putut sa iau legatura decat telefonic prin care imi spunea ca sa scriu ca nu imi mai amintesc cele intamplate,v-asi ruga sa-mi spuneti daca este bine sa scriu asa deoarece eu am sa ma prezint singura la sectie fara avocat si mi-e foarte frica pt nu prea imi mai amintesc detaliu cu detaliu tot ce s-a intamplat si nu stiu ce a scris avocata.Va rog din suflet sa ma ajutati,daca nu am antencedente penale poate sa-mi dea cu suspendare sigur?va multumesc
Răspuns la discuția Marturie mincinoasa
nu am antecedente penale,suspendarea conditionata ma lipseste de inchisoare?am auzit ca,daca imi retrag marturia atat timp cand inculpatul este arestat intra in vigoare alte legi,as dori sa stiu care sunt acestea,singurul lucru care as dori sa se intample este sa scap cu o amenda penala,cum fac?multumesc mult
buna ziua am si eu o problema grava de care sunt ff speriata,am devenit martor mincinos intr-un proces in care inculpatul a fost arestat inaintea solutionarii dosarului meu de marturie mincinoasa si as dori sa stiu care sunt consecintele,precizez ca mi-a fost trimisa citatia prin care mi s-a spus sa ajung la sectia de politite si nu stiu ce sa fac,as dori sa stiu daca pot face inchisoare sau daca as putea primi amenda penala,inculpatul a fost deja arestat in urma cu 2 sapt ,ce ar trebui sa fac?multumesc mult