avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate alexaalexandra

Activitate alexaalexandra

Răspuns la discuția Exploatare la locul de munca
Vă mulţumesc frumos pentru toate răspunsurile dvs.Trebuie sa mergem pînă în pînzele albe ca sa ni se facă dreptate că ne-am săturat de conducerea acestei firme...O seară frumoasă!
Au fost chemati de unii colegi cind ne tineau pina la 03:00 noaptea si nu se lua nicio masura in favoarea angajatilor ptr.ca exploatarea continua...veneau,se uitau putin prin sectie parca erau aerieni si plecau...
ITM-ul de cite ori au fost sesizati au plecat cu coada intre picioare ca si cum nu s-ar intimpla nimic in fabrica.cred ca mai de graba ANAF-ul...nu stiu in cine sa mai avem incredere in ziua de azi...Multumesc ptr.raspuns!
Buna ziua
am si eu niste probleme legate de locul meu de munca unde angajatii sunt exploatati la maxim si ITM-ul de cite ori au venit la sesizatile angajatilor n-au rezolvat nimic(sunt mituiti de conducerea fabricii).de 5 ani de zile sunt satula de aceasta conducere care pur si simplu isi bat joc de noi...suntem pur si simplu obligati sa lucram peste program,sefele urla ca istericele,plata este extrem de mica fata de munca care este depusa in fabrica,spor de noapte nu avem cind lucram pina la 03:00,(cu toate ca programul de lucru in contract este de la 07-15 si de la 15-23)angajatii sunt obligati sa semneze niste liste prin care ei isi dau acordul ca stau 10 ore fara sa-i oblige nimeni dar de fapt sunt obligati si amenintati ca vor fi dati afara,spor de toxicitate nu avem cu toate ca lucram in mediu toxic :(... noaptea ni se plateste cu 1,5 lei/ora.pur si simplu este bataie de joc...vreau sa stiu cui m-as putea adresa in afara de ITM,POLITIE SAU PROCURATURA.Le-as duce televiziunea,ANAFUL,DNA-UL....Ce ma sfatuiti?Multumesc anticipat!
Dar angajatorii in ziua de azi nu prea au bunavointa sa acorde zile libere...eu intr-un an jumate de cind lucrez am avut doar 5 zile din concediul de odihna ptr.ca mai mult nu-i convina sa-mi dea :((
:((((( nasol moment ptr.noi parintii...Multumesc ptr.raspuns!
Buna seara.Cine ma poate ajuta cu un raspuns?Stiti cumva daca s-a votat legea ca parintilor sa li se dea zi libera in prima zi de scoala a copiilor?Sau cei care n-avem cu cine sa ne trimitem copilasul la scoala vom fi nevoiti sa lipsim de la servici pe riscul nostru ptr.ca patronilor nu le convine sa ne dea zi libera?Multumesc anticipat!
Multumesc mult ptr.raspuns.numai bine si d-voastra.
Domnule Stefan0212 imi puteti spune cit va costa taxele de judecata,am aceeasi problema si vreau sa dau firma de asigurari in judecata dar stau foarte prost cu banii :((Multumesc anticipat.
Jocandi Causa ,

Ma voi baza pe sfaturile dumneavoastra.Va multumesc mult ptr.toate raspunsurile.