avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate ion57

Activitate ion57

Răspuns la discuția Neprezentare la citatie.
Depinde de motivarea neprezentarii dumneavoastră , personal cred ca va trebuie un avocat care sa va reprezinte si asa scăpați de drumuri...asta va spune cineva carenu este in domeniu aștept răspunsuri exacte de la cei ce se pricep.
Buna ziua! As vrea sa va întreb si eu cat durează recursul într-un proces de servitute si in ce consta(alte probe sau ce?!).De asemeni mi s-a spus ca cine va pierde procesul(azi aflu decizia) va plăti si cheltuielile de judecata inclusiv avocații; as vrea sa stiu cum se hotăraște cine a 'pierdut" având in vedere ca instanta poate da o hotărâre care sa para ca mulțumește ambele parți...
Răspuns la discuția Servitute
Divergentele de opinie dintre voi nu ma ajuta cu nimic ...exact ce am scris și în primul mesaj așteptam ceva mai mult(fără supărare!!!)
Răspuns la discuția Servitute
Ceea ce vreau sa va spun este ca nu suntem la prima expertiza, s-au mai facut si altele asa incat fara sa glumesc nici nu stiu daca ar mai putea fi alti experti in judet...Si totusi sunt tulburat de faptul ca atat judecatoarea cat mai ales avocata mea spune ca nu avem ce face..(avocata mea spune ca doar trebuie sa asteptam intrucat ea este multumita de expertiza, pe tot parcursul procesului deschis de mine partea adversa a fost cea care a cerut cate ceva...a cerut martori, ei neavand martori, au cerut cadastru si intabulare ei neavand, a cerut expertiza si la pamant si la casa , apoi contraexpertiza).Pur si simplu nu inteleg ,ce ar mai putea cere ..pe acest ultim expert l-au amendat de vreo doua ori iar de alte doua a adus motivare ca a lipsit(expertiza e facuta si trimisa dar bineinteles ca avocata adversa iar nu e multumita si vrea dansa sa-l vada in sala de tribunal..)Nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac..adica astept o solutie ca sa stiu ce am de facut, nu?!
Discuție Servitute
Buna ziua! Am mai întrebat pe acest forum însa nu am primit chiar răspunsurile așteptate asa încât insist oarecum..cat poate dura un proces de servitute?Ar trebui sa-mi fac griji dacă ma judec de aproape doi ani?!Pana acum s-au audiat martori, s-au făcut expertize, contraexpertize,iar acum ne-am împotmolit de 5(cinci!!!)termene la faptul ca avocata adversa solicita ca ultimul expert topo sa vina in fata instantei sa dea explicații, lucru care nu se întâmpla , expertul refuzând constant(a fost amendat, dat in debit , sunat etc.)acum avocata mea spune ca doar trebuie sa așteptam ca nu avem ce face....Ce părere aveți?
Răspuns la discuția contraexpertiza servitute....
Deci prima expertiza a fost efectuata de catre un expert topo si unul nu mai stiu de care....;deci unul a verificat pamantul iar celalat casa mea Vecinul a cerut contraexpertiza la cel cu pamantul iar acum a cerut iar o alta contraexpertiza tot la pamant , avocata imi spunea ceva de un expert consilier sau cam asa ceva...ce este ciudat este ca acest expert nu a fost pus in sedinta publica ci doar m-am trezit cu plic acasa care ma anunta cand o sa vina un nou expert
Acum am inteles ca r fi un expert consilier sau ceva de genul acesta pus si platit de partea adversaAcesta nu trebuia pus in sedinta publica? eu doar am primit un plic acasa prin care eram instiintat
In regula si daca sunt 2 sau 3 favorabile si una nefavorabila care este cea valabila?!
V-as ruga sa-mi spuneti care este numarul maxim de contraexpertize intr-un dosar de servitute?Multumesc anticipat!
Ma judec cu un vecin de ceva timp pentru servitute , intrucat acesta nu imi permite accesul la spatele casei si am ajuns cu procesul la nivelul expertizelor dictate de judecator.Am insa o nelamurire : daca prima expertiza a fost facuta de doi experti pe care i-am platit unul eu iar celalalt vecinul,vecinul a cerut contraexpertiza la cel platit de el.A venit un alt expert platit de el , iar acum aflu ca iar nu a fost multumit si a cerut din nou o alta contraexpertiza .Intrebarea mea este cate astfel de contraexpertize poate sa ceara? Bineinteles ca el nu o sa fie multumit niciodata asta inseamna sa ceara toti expertii din tara?Deci iata ca suntem la a traia expertiza si mai am putin si fac un an de cand ma judec pentru un lucru care ar trebui sa fie oarecum normal, zic eu....Multumesc anticipat!Precizez ca atat eu cat si vecinul avem avocati dar a mea este momentan plecata din tara si nu am avut cum sa cer lamuriri...