avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este numarul maxim de contraexpertize?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este numarul maxim de contraexpertize?

V-as ruga sa-mi spuneti care este numarul maxim de contraexpertize intr-un dosar de servitute?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ion57 , utilizator 15:04, 8 Aprilie 2011
Nu este legal prevazut numar maxim
Instanta dispune
In regula si daca sunt 2 sau 3 favorabile si una nefavorabila care este cea valabila?!
Instanta de judecata,are autoritatea sa se pronunte
Acum am inteles ca r fi un expert consilier sau ceva de genul acesta pus si platit de partea adversaAcesta nu trebuia pus in sedinta publica? eu doar am primit un plic acasa prin care eram instiintat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraexpertiza servitute.... ion57 ion57 Ma judec cu un vecin de ceva timp pentru servitute , intrucat acesta nu imi permite accesul la spatele casei si am ajuns cu procesul la nivelul expertizelor ... (vezi toată discuția)
Cum se va alege expertul ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Suntem 3 moștenitori. Un moștenitor locuiește în Timișoara și a vrut ca moștenirea să se împartă în instanță, pentru că nu a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala grefiera... gyg2007 gyg2007 Am un proces de servitute in care s-a dat rezultatul, acum aștept sa-mi ajungă acasă și eventualul (sigur) recurs al părții adverse.Problema, ... (vezi toată discuția)