Am un proces de servitute in care s-a dat rezultatul, acum aștept sa-mi ajungă acasă și eventualul (sigur) recurs al părții adverse.Problema, daca este una, ar fi ca am inteles de la avocata ca partea adversa a făcut plângere penala împotriva grefierei ca nu ar fi scris tot din ședință precum si împotriva unuia dintre experții culmea ceruți de ei.Acum eu vin si va intreb ce se spera cu aceste plângeri si dacă pot fi afectat in vreun fel si eu...?
Nu se schimba nimic . Partea nemultumita de rezultatul sentintei are dreptul la recurs sau apel dupa caz . Daca a gresit grefierul are dreptul sa solciite indreptarea incheierii, daca a gresit expertul are dreptul sa faca obiectiuni la raportul de expertiza sau sa solicite o noua expertiza . Plangerea penala nu impiedica solutionarea civilului .
Vreau sa va spun ca in ceea ce priveste grefierul nu stiu dar in cazul expertului s-au formulat in timpul procesului obiectiuni la raportul de expertiza , au insistat sa vina expertul sa dea explicatii in fata instantei, asta dupa ce eram deja la a 3-a expertiza.Si ar mai fi o problema, nu vi se pare normal ca cel care cere contraexpertize peste contraexpertize sa-si plateasca expertii(ca doar el ii cere0.Instanta a hotarat ca toate cheltuielile sa se imparta in mod egal....
Nemultumit!
razvandicu
Buna ziua!
Va cer inca odata sfatul daca puteti sa ma ajutati!Sa efectuat o expertiza tehnica si sunt nemultumit de rezultat,stiu ca nu e in totalitate ... (vezi toată discuția)