Nu pot functiona in paralel decat daca exista un contract de colaborare intre PFA avocat si SCPA, altfel, persoanele care vor sa se asocieze redacteaza un statut pe care il inregistreaza la Baroul respectiv impreuna cu cererea de infiintare a SCPA, urmand ca Baroul (Consiliul) sa se pronunte prin decizie. Mai multe gasiti in statul profesiei de avocat si in lege.
Multumesc pentru raspuns!
Cat depre altele prefer sa ma abtin.....
Daca stiam ca trebuie sa fiu in domeniu ca sa pun o intrebare aici , renuntam.
1.Poti fi angajat pe post de contabil cu studii medii
2.Pana la CA de 50.000 euro/an bilantul se poate intocmi pe raspunderea administratorului ; asa ca daca el accepta.............
In anul 1997 se elibereaza un Titlu de proprietate pentru mai multe parcele de teren situate in zone diferite pe raza com. GILAU , jud.Cluj.
Acum se descopera ca una dintre parcele nu are inscris corect nr. de lot si nr. de parcela .
De la primaria Gilau ni se spune ca acest teren este inscris in circuitul civil ( dar cred ca ei nu stiu daca e inscris sau nu )si ca se poate rezolva numai in instanta printr-o hotarare judecatoreasca.
Va rog, daca puteti sa ma lamuriti ce inseamna circuit civil si ce act ar trebui sa am pentru a demonstra ca este inscis in circuitul civil.
Am un srl cu 20 coduri CAEN in statut si am vrut sa o autorizez firma de contabilitate.
Cei de la CECCAR nu vor sa autorizeze o firma de contabilitate decat daca SRL-ul respectiv are doar cod CAEN 7412,7414,7260,7487 si nimic altceva.
Intrebare - Pot renunta la anumite coduri CAEN astfel incat sa ramana numai cele 4 , si daca da de unde incep?
Va rog frumos un raspuns.
Mii de multumiri!