avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate adriands

Activitate adriands

Multumesc pentru raspuns. Din experienta dumneavoastra cate zile sunt alocate intrarii in legalitate din punct de vedere fiscal?
Vreau sa incep un business si sunt in situatia in care am 2 alternative:
a) sa cumpar un SRL si sa-l transfer in alt judet,
b) sa infiintez un SRL nou.
Va rog sa precizati cate zile sunt necesare din momentul in care incep inregistrarea SRLului si prima zi de activitate. Multumesc
Am facut o sesizare pe site-ul bancii dar se pare ca nu s-a aprins becul rosu ca au niste bani in contul lor si nu al meu. Daca se fac cateva simulari.... banii sunt securizati?
In ziua scadentei unui depozit am dorit sa retrag o parte din depozit iar cu suma ramasa, sa infiintez un depozit in conditii identice cu cele avute anterior. Am fost la o agentie, am informat despre intentia mea pe un salariat al bancii care m-a invitat sa semnez lichidarea depozitului si m-a trimis la alt angajat al agentiei sa infiintez un depozit nou. Din pacate acesta m-a informat ca nu se mai poate infiinta un depozit cu aceleasi conditii avute la cel lichidat. M-am simtit pacalit si am plecat nemultutumit. Dupa cateva zile am fost sunat sa ma prezint la agentie pentru ca este o problema cu suma ramasa neconstituita in depozit. Am solicitat retragerea sumei si am cerut sa consult comisioanele de retragere pe care le practica banca. Deoarece nu mi-a fost prezentat un inscris oficial al bancii care sa ma faca sa inteleg comisioanele practicate de banca la retragerea unei sume, am parasit agentia fara sa retrag suma pentru care am fost solicitat sa ma prezint la agentie. Am accesat siteul bancii si am facut o sesizare. Nu am primit nici confirmarea de primire a sesizarii mele. Cum trebuie sa procedez? Sunt 2 saptamani de cand agentia are suma cu ”problema”.
Am revenit !
In insula a fost cool! Am meditat, m-am calmat!
Am avocat!
3 intalniri fara expunerea subiectului!
9 luni fara raspunsul promis oficial de adresa omniasig!
CSA exista doar pentru a influenta indicele somajului?
INTREBARE:
DACA NU PLATEAM SA SCOT MASINA DIN SERVICE ERAM UN PIETON EROU?
Ca unul ce am "cotizat" la multi medici pana sa inteleg in mod direct diferenta dintre profesionalism si smecherie pot sa constat starea de fapt contemporana, exprimata si de avocatnet!
Probabil sunt CONSULTANTI de succes care nu au timp de forumuri, probabil sunt consultanti care au nevoie de clienti mai putin pretentiosi si vaneaza.
Personal apreciez posibilitatea creata de forum "patimilor" de a fi descarcate!=D>
In final poti trage concluzii analizand dezvoltarea unor cauze, a precedentului.
Posibil sa intervina in viitor cei care au trecut printr-o cauza asemanatoare si pot exemplifica concret in spatiu si timp care este stadiul dezvoltarii societatii in care respiram.
<<Adevarul este o minciuna nedescoperita?>>
Curtea de Apel a hotarat, in cazul meu.
Eu am platit din buzunar diferenta dintre suma acceptata de asigurator si valoarea facturii emise de service. Asiguratorul nu a venit la nici o instanta! Si eu am semnat vinovat, sfatuit ca sunt acoperit de asigurare!
Te sfatuiesc sa cauti pe forumul judecatorilor cum se interpreteaza legea!
Este un caz real nu o simulare.
Un om a găsit un ou de vultur şi l-a pus în cuibarul unei găini de curte. Puiul de vultur a ieşit din ou odată cu puii de găina şi a crescut împreună cu ei.
De fiecare dată când încerca să facă ceea ce i se părea lui natural şi firesc, puiul de vultur era batjocorit de găini şi readus imediat la statutul de găină. Vulturul a renunţat la instinctele speciei sale şi astfel, toată viaţa lui, a făcut ceea ce au făcut şi puii de curte, crezând că este pui de curte. A scurmat pământul după viermi şi insecte, a cloncănit şi a cotcodăcit. Dădea din aripi şi zbura un pic în aer.
Anii au trecut şi vulturul a îmbătrânit. Într-o zi el a văzut o pasăre splendidă deasupra lui, pe cerul fără nori. Aceasta plana într-o graţioasă măreţie printre curenţii puternici, abia bătând din aripile sale viguroase, aurii.
Bătrânul vultur privi în sus cu veneraţie. "Cine e aceasta?", a întrebat el.
"Aceasta este vulturul, regele păsărilor", i-a răspuns un cocoş. "El aparţine cerului, noi aparţinem pământului - noi suntem orătănii". ªi astfel vulturul a trăit şi a murit ca o găină, pentru că asta a crezut că este.

Exista un sistem al valorilor pe care eu nu-l inteleg?
Am acceptat sa ne intelegem amiabil la fata locului! Am gresit?
Am semnat constatarea facuta de inginerul de dauna si service! Am gresit?
Am platit dauna ~ 3000 euro. Am gresit?
Am postat subiectul pe acest site cu speranta ca o minte agera vrea un onarariu de 3000 de euro, suma pe care sa ma asigure ca o recuperam impreuna cu suma platita pentru dauna. AM GRESIT?
Multumesc pentru sfat.
Unde caut avocat? In judetul meu de domiciliu? In judetul "vinovatului"? In judetul unde a fost accidentul? In capitala, sediu Omniasig?