avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate elushk

Activitate elushk

Buna ziua...as dorii sa fac si eu o invitatie unei persoane din Africa . Nu am mai facut niciodata asa ceva si nu stiu de unde sa incep ,ce este necesar etc. Am tot citit pe diverse forumuri insa prefer sa pun aceasta intrebare cuiva care intradevar a trecut de curand prin asa ceva si se pricepe cu adevarat .
Deci invitatie pentru obtinerea vizei de intrare in Romania ,viza de scurta sedere ,pana la 90 de zile .
Răspuns la discuția Divort de comun acord
offf deci chiar daca am custodie unica tot am nevoie de semnatura lui? la asta chiar nu ma asteptam ,nu am nici un plan momentan de a parasii tara dar am zis ca nu se stie in viitor ,tinand cont si de faptul ca el pleaca ...imi va fi greu sa dau de el sa imi semneze...
Răspuns la discuția Divort de comun acord
La primarie nu pot divorta pentru ca am copil minor ,la notar s-a cerut o suma destul de mare pe care eu momentan nu o detin si nici el ...mai exact 1,000 lei noi .Mai ramane judecatoria ,nu stiu unde sa ma adresez . Domiciliul nostru este in sectorul 3 ,ce acte sunt necesare?
Răspuns la discuția Divort de comun acord
Am fost astazi la un notar din zona ...a spus ca da ..pot cere custodie unica in caz ca el este de acord dar se va face o ancheta sociala . Pretul divortului la notar va fi in jur de 700 de lei. Multumesc tuturor pt info !
Răspuns la discuția Divort de comun acord
Deci custodie unica in fata notarului nu se poate? Nici daca el este de acord sa mi-o dea?
Răspuns la discuția Divort de comun acord
Aaa deci in fata notarului nu am cum sa cer custodie unica nici daca el e de acord sa mi-o dea? Si in caz ca obtin custodie unica...in viitor pentru iesire din tara cu copilul ,voi mai avea nevoie de semnatura lui?
Răspuns la discuția Divort de comun acord
In legatura cu custodia va fi doar a mea ,adica eu una asa vreau ...partea asta nu am discutat-o exact doar faptul ca fata va sta cu mine ...deci presupun ca e clar ca voi avea custodie deplina ,el intentioneaza sa plece din tara . Si se poate ocupa un notar de asta? Aveti idee cam care ar fi costurile? Si cam cat ar dura ?
Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ramane in custodia mea fara nici o problema din partea lui .Deci suntem amandoi foarte ok si vrem ca divortul sa se pronunte cat mai repde . Eu locuiesc in sectorul 3 ,el numai locuieste aici insa buletinul il are tot pe adresa .Tinand cont de faptul ca ne-am casatorit la primaria sectorului 1 ,unde trebuie sa ne adresam?
Răspuns la discuția Inselaciune prin internet
Este foarte putin probabil sa mai recuperati ceva ,acest tip de scam este destul de des ,iar acesti scameri folosesc serviciul Western Union tocmai pentru ca nu se mai poate face nimic pentru a recupera banii.Puteti doar sa va duceti la politie sa ii puneti totusi in alerta ,cu toate ca nu stiu cat v-ar ajuta pana si acest lucru .Pe viitor va sfatuiesc sa stati departe de tot ce tine de Africa ,Nigeria cel putin este recunoscuta ca fiind Nr.1 country of scam ! Succes !:)
Răspuns la discuția Divort !
Citisem undeva cum ca ar venii cei de la serviciile sociale sa vada in ce conditii sta copilul ,mai ales ca repet eu una nu lucrez ,el lucreaza insa fara sa aibe cartea de munca bagata ,deci nu lucreaza legal .Si imi era putin teama ,cu toate ca apartamentul in care locuim este al mamei mele ,tata fiind fost militar iar mama patron de firma.Eu una nu am venit insa sunt intretinuta de ei .