Ce act as putea sa fac atunci dar sa nu apar in cartea funciară si sa nu fie bun comun de familie ? Sa fiu singura moștenitoare după decesul tatălui unde si frați si mama sunt de-acord sa raman cu casa . Multumesc
La o promisiune de vânzare cumpărare care mama mi o face pt casa părintească , di motive personale nu pot sa o întabulezi pe mine sa apar la Cartea Funciară ne având alts posibilitate decât acest contact , sotu l intra in drept? Arată timp cat eu nu l înregistrez la cartea funciară si ramane foar un act notarial intre mine si mama? Multumesc
am si eu o intrebare am vandut o masina autoutilitara unei cunostinte doar cu un contract facut de mana intre noi pentru o perioada de o luna cand trebuia sa preia contractu de leasing ceia ce nu a mai facut folosind masina si cu doua zile inainte de a expira contractu a dat masina furata acuzanduma ca eu i-am luato inapoi fara a avea nici o dovada la poliie sa ajuns pana la detectoru de minciuni ce ma puteti sfatuii merita fcut chiar daca sunt o persoana foarte emotiva?