avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate camisamoila

Activitate camisamoila

Răspuns la discuția Sucesiune
Ce act as putea sa fac atunci dar sa nu apar in cartea funciară si sa nu fie bun comun de familie ? Sa fiu singura moștenitoare după decesul tatălui unde si frați si mama sunt de-acord sa raman cu casa . Multumesc
Discuție Sucesiune
La o promisiune de vânzare cumpărare care mama mi o face pt casa părintească , di motive personale nu pot sa o întabulezi pe mine sa apar la Cartea Funciară ne având alts posibilitate decât acest contact , sotu l intra in drept? Arată timp cat eu nu l înregistrez la cartea funciară si ramane foar un act notarial intre mine si mama? Multumesc
am si eu o intrebare am vandut o masina autoutilitara unei cunostinte doar cu un contract facut de mana intre noi pentru o perioada de o luna cand trebuia sa preia contractu de leasing ceia ce nu a mai facut folosind masina si cu doua zile inainte de a expira contractu a dat masina furata acuzanduma ca eu i-am luato inapoi fara a avea nici o dovada la poliie sa ajuns pana la detectoru de minciuni ce ma puteti sfatuii merita fcut chiar daca sunt o persoana foarte emotiva?
Discuție articolu 215
la o comdamnare de 6 luni cu suspendare pentru art 215 al1 4si art 74 lit a b c care este periada de incercare?
o condamnare cu suspendare e trecuta in cazier? si daca nu e trecuta cum se poate verifica?
la o condamnare cu suspendare sau cu inchisoare se poate solicita scoaterea pe cautiune la o persoana fizica