avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate andronacheioana

Activitate andronacheioana

Răspuns la discuția Din CCC direct in somaj!
In unitate, la momentul inceperii CCC existau mai multe posturi similare celui ocupat de mine. In acest moment mai exista unul singur, deci postul exista, nu este desfiintat. Ma poate concedia in aceasta situatie?
Răspuns la discuția sentinta
..la registratura mi s-a spus ca inca nu au dosarul, ca este inca la judecator/grefier pt redactare sentinta, iar pe portal.just.ro nu apare deloc doasarul...sunt doar dosare din 2011..ultimele 100 introduse.
Discuție sentinta
Buna ziua,

La inceputul lunii februarie, in urma unui apel, am fost instiintata a doua zi de catre avocataa, ca s-a respins, si ca vom afla din ce motive in momentul primirii sentintei.. Nelamurirea mea este...cat dureaza pana se redacteaza si trimite o sentinta? Au trecut de atunci 4 luni si nu am primit nimic. Este normal asa ceva? Cum pot afla de ce a fost respins acel apel?
Buna ziua,

As dori sa stiu daca dupa terminarea CCC, dupa reincadrarea in munca, angajatorul are voie sa dispuna imediat trimiterea in somaj.
Răspuns la discuția CODUL MUNCII
Incercati aici [ link extern ]
Buna ziua,
As dori sa aflu care este perioada dupa care un angajator, poate dispune trimiterea in somaj, din momentul in care angajatul revine din concediu intretinere copil. Multumesc!
P.S. Va rog, chiar am nevoie de un raspuns!!!