cu o situatie asemanatoare m-am confruntat si eu iar raspunsul de la ANAF (si am actionat in consecinta) a fost ca sa fac rectificative la fiecare in parte (100 si 101) dar in cazul meu era cazul de impozit ce trebuia declarat in plus..deci vroiau sa aiba si la ce sa aplice penalitati
in documentatie va spune sigur care sunt documentele/conditiile ce va poate aduce descalificarea...verificati atenta daca experienta este un astfel de criteriu
eu am reusit sa ma incadrez pe aceleasi sume raportand valoarea contractelor in euro...asta a fost "gaselnita"..puteti oricum incerca..nu pierdeti nimic financiar...garantia (daca exista) se va returna...timpul si consumabilele sunt pierdute...dar ca la orice "examen"...ca sa poti sa-l iei trebuie mai intai sa te prezinti :P
"uitati" sa depuneti bilantul anual sau mai bine cereti Registrului Comertului inchiderea firmei...nu va trebuie contract cu un lichidator pentru asta. daca ANAF isi da acordul catre Registrul Comertului (in sensul ca nu aveti datorii fiscale sau declaratii nedepuse) atunci se face un bilant de lichidare si..gata