avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie - experiente similare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie - experiente similare

Daca in documentatia unei licitatii apare specificatia ca ofertantul trebuie sa faca dovada unei experiente similare in ultimii ...ani, respectiv, sa fi încheiat contracte de lucrari similare de o valoare impusa de x lei iar eu nu ating valoarea asta in nici un contract anteror inseamna ca pot fi descalificata?
Cel mai recent răspuns: ContSters202465 , utilizator 13:01, 7 Aprilie 2011
eu am reusit sa ma incadrez pe aceleasi sume raportand valoarea contractelor in euro...asta a fost "gaselnita"..puteti oricum incerca..nu pierdeti nimic financiar...garantia (daca exista) se va returna...timpul si consumabilele sunt pierdute...dar ca la orice "examen"...ca sa poti sa-l iei trebuie mai intai sa te prezinti :P
Multumesc frumos dar as dori un raspuns sigur daca-l are cineva .
in documentatie va spune sigur care sunt documentele/conditiile ce va poate aduce descalificarea...verificati atenta daca experienta este un astfel de criteriu
Oky
multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie - descalificare ContSters202465 ContSters202465 Daca in documentatia unei licitatii apare specificatia ca ofertantul trebuie sa faca dovada unei experiente similare in ultimii ...ani, respectiv, sa fi ... (vezi toată discuția)
Criterii de calificare-lucrari similare tina25 tina25 prin fisa de date s-a solicitat prezentarea declaratiei pe ultimii 5 ani a lucrarilor [b]similare[/b], formularul de experienta-insotit de 1 contract si ... (vezi toată discuția)
Intrebare - licitatie monica1982 monica1982 Am nevoie de ajutor va rog Am participat la o cerere de oferta.Au fost 2 ofertanti.Ambii ofertanti au depasit valoarea estimata a contractului cu un procent ... (vezi toată discuția)