avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate danutza86

Activitate danutza86

Buna ziua, Am si eu o intrebare si daca m-ar putea ajuta cineva avizat, sa zicem un avocat, as fii mai mult decat recunoscatoare. Am facut un imprumut la o banca si am ramas in urma cu aprox. 2 rate. Tatal meu a primit acasa o scrisoare in care mi se cerea sa sun de urgenta la un nr de telefon. Tatal meu m-a sunat sa imi spuna, si eu i-am spus ca este din cauza restantei. Tata s-a dus la banca sa imi achite o parte din restanta, si domnisoara de la casierie l-a informat in scris pe tatal meu cu cata restanta am mai ramas dupa ce el a achitat doar o parte. Intrebare: ce sanse am sa castig daca ii dau in judecata pentru incalcarea dreptului de confidentialitate?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Cerere de inchidere cont
Imi raspunde si mie cineva, va rog?
Răspuns la discuția Cerere de inchidere cont
Pai asta mi se pare normal, numai ca eu am facut aceea cerere de inchidere cont, am cerut acel document care confirma faptul ca am achitat intreg creditul, numai ca banca refuza sa imi dea altceva la mana, in afara de aceea cerere de inchidere cont cu o stampila si un nr de inregistrare. Banca practic sustine ca nu are ce document sa-mi elibereze in afara de cererea de inchidere cont (care nici aia nu este aprobata) adica eu a facut cererea, ei mi-au inregistrat-o, dar nu mi-au dat nici un raspuns la ea, si nici nu vor sa o faca.
Buna ziua,

Acum 4 ani, am facut un credit la [editat], si saptamana trecuta am terminat acel credit de achitat. Dupa achitarea ultimei rate, am cerut sa imi fie inchis acel cont. Nu am primit in schimb decat o cerere de inchidere cont si dupa lungi discutii , mi s-a pus pe aceea foaie si o stampila cu un numar de inregistrare.
Mi s-a motivat ca nu au nici un fel de tipizat pentru inchidere de cont. Este normal asa ceva? Banca sa nu iti poata da o hartie la mana care sa confirme ca ai achitat datoria catre banca si ai inchis acel cont? [editat]
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Ajutor inmormantare
Lamurit. Multumesc mult de tot!
Buna ziua! Cateva nelamuriri: In functie de ce se stabileste cuantumul ajutorului de inmormantare? Un prieten a luat ajutor de inmormantare pentru bunica lui 2200 lei, eu am luat 1920. Nu mi-a explicat nimeni de ce, nu aveau timp! Si alta nelamurire: Ce inseamnna ajutor de inmormantare si ce inseamna ajutor de deces? Care este diferenta dentre cele 2? Va multumesc mult!

Răspuns la discuția Custodia copilului
Va multumesc foarte foarte mult tuturor! am sa vorbesc si cu un avocat fata in fata ca sa inceapa procedura. Inca o data va multumesc mult !
Si inca ceva, divort va baga de individ, insa m-a rugat mai intai sa ma interesez ce poate face sa ramana cu copilul.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Inca o intrebare daca nu va deranjez: Mama biologica este de acolo din sat. Daca mama care a crescut fetita se intelege cu mama biologica pentru a incheia adoptia, cum se procedeaza, tot cu asistenta sociala, si toate verificarile de la stat care se fac intr-o adoptie obisnuita sau tot procesul se poate desfasura intre cele doua mame? Va multumesc inca o data pentru ca va pasa!
Buna ziua, vreau sa ajut pe cineva de la tara, care nu are acces la informatie si nici bani sa o plateasca. Iata povestea ei:
O familie, sot - sotie cununati. Ea nu putea face copii. Starea lor materiala nu le permitea sa apeleze la adoptie. Cineva din sat, a dat nastere unui copil pe care nu-l putea creste,si pe care vroia sa -l dea familiei noastre. Ca sa nu mai treaca prin toata birocratia statului, sotul familiei -care nu putea face copii- s-a dus la spital la tanti care era gravida si a trecut copilul nou nascut pe numele lui. Totul bine si frumos 4 ani de zile, dupa care tatal a decis sa plece de acasa. Fetita a ramas cu singura mama pe care o cunoaste, dar mama nu este nici biologica nici adoptiva. Tatal incaseaza pensia alimentara a copilului, iar mama se chinuie ca sa ii dea sa manance. Acum tatal o si ameninta pe mama ca ii ia copilul. Cum se poate apara mama, pentru ca pentru ea, acea fetita este totul.Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, ca sa o invat pe mama ce sa faca... Va multumesc anticipat!