Vând apartament la parterul unui bloc cu 4 etaje. Acum 4 luni la etajul 3 a fost o defecțiune la coloana principala ( țevile comune de apa). Apa a cursei în ghena la mine. Problema a fost solutionata de proprietatul de la erajul 3 si asociatie. Trebuie sa înștiințez viitorul proprietar de acest incident sau nu. Dacă nu îl înștiințez se considera viciu ascuns în contractul de vânzare cumpărare? Multumesc
Cred ca nu m-am exprimat bine.
Nu este copilul lui, este al fostei sotii dar a avut grija de el cat au fost casatoriti, si sunt divortati de cel putin 20 ani.De partaj nu stiu nimic doar ca ea a parasit romania si s-a stabilit in America de tot atatia ani.
Deci ce-mi recomandati, cum e mai bine?
Buna seara
Am un unchi care doreste sa-mi treaca apartamentul pe nume, si cat traieste sa locuiasca in continuare in el. Cum e mai bine cu act de vanzare cumparare sau doar donatie? Mentionez ca are un fiu nelegitim care locuieste in America, cu a carui mama a fost casatoriti 15 ani, si nu as vrea sa am probleme dupa ce unchiul nu mai este.
Multumesc
Buna ziua
As dori sa plec in ianuarie in Italia cu fetita de 6 luni in vacanta de 2 saptamani. Ce acte imi trebuie pentru fetita, tinand cont ca eu am pasaportul expirat. Pot eu iesii doar cu CI?De declaratia notariala de la tata stiu, dar imi trebuie si procura?
Multumesc
Clinica la care nasc are contract cu casa de asigurari de sanatate. Ce demersuri trebuie sa fac la CAS pentru a putea recupera o parte din banii dati ptr nastere? Si cand, inainte sau dupa nastere?
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti care sunt noile conditii de acordare a concediului de crestere a copilului.
Concediul medical care il iau inainte de nastere de cate zile este, si cine ma plasteste?