Buna seara!sunt asistent medical generalist principal.la monentul angajarii aveam doar școala postliceeala ,anul acesta am terminat studii superioare in domeniu dar angajatorul refuza sa îmi schimbe incadrarea motivând ca nu au posturi pt studii superioare in nomenclatorul de functii.Mentionez ca lucrez in Spitalul Clinic Cai Ferate Constanta.Ce demersuri ar trebui sa fac ? Va multumesc!
Am incheiat in 24 noiembrie 2017 o promidiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren intrevilan , am platit integral pretul pt teren iar acum vanzatorul a inceput sa-mi spuna ca nu poate sa-mi faca contractul de vanzare cumparare a terenului pt ca are blocate actele la cartea funciara(este vorba de un teten mostenit) ce pot face in acest caz.Am contactat un avocat care mi-a zis ca ma ajuta si imi face dosarul dar el nu se poate deplasa la vatra dornei pt proces.Ce pot face in aceasta situatie?
Am facut o promisiune bilaterala de vanzare -cumparare a unui teten intravilan in 24 noiembrie 2017 .am platit suma pt teren (integral) la aceea data iar acum vanzatorul refuza sa faca actul de vanzare cumparare .Incearca sa traga de timp sa treaca perioada de 1 an pe care o avem stipulata in promisiune de vanzare pt incheierea contractului de vanzare cumparare.Ce pot face in acesta situatie?
Buna seara ! Lucrez in spitalul de urgenta constanta iar doamna asistent sef a ridicat de la oamgmar certificatele de libera practica si refuza sa ni le dea.Ce putem face in acest sens?
Am depus in ziua de 19.12.2016 o plângere penală pt Amenințare la politia oraș navodari dar nici pana acum domnii de la politie nu au chemat pe nimeni la audieri.As dori sa stiu ce pot sa fac in continuare si cum pot afla ce se întâmpla cu plângerea făcută de mine