avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificat libera practica asistenti medicali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificat libera practica asistenti medicali

Buna seara ! Lucrez in spitalul de urgenta constanta iar doamna asistent sef a ridicat de la oamgmar certificatele de libera practica si refuza sa ni le dea.Ce putem face in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 2 Iulie 2018
Puteti sesiza emitentul certificatului de libera practica in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Emitentul avea obligatia sa predea certificatul de libera practica care este individual, doar titularului acestuia sau unui imputernicit de catre titular prin document notarial.
Va puteti adresa si instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carnet de munca korynutza korynutza am si eu o problema: acum o luna mi-am dat demisia de la firma cu punctul de lucru in galati la care lucram de 2 ani si nu am mai stat in preaviz, acum insa ... (vezi toată discuția)
O banca recurge la "abuz de incredere" pentru a folosi si dispune de banii altora? ContSters184021 ContSters184021 Cineva (persoana in varsta) a depus o suma de bani la o banca (nu-i dau numele), depozit pe termen, pentru a avea niste bani \"la nevoie\". Persoana s-a ... (vezi toată discuția)
Garda la domiciliu neplatita, ore suplimentare neplatite doricaim doricaim Lucrez intr-un bloc operator al unui spital judetean de urgenta din tara asta. Suntem obligate, si asistente si infirmiere, sa facem ore suplimentare si garzi ... (vezi toată discuția)