Am si eu o intrebare. As vrea sa cumpar o bucata de teren numai ca persoana care il vinde nu este proprietar direct. Este de la casa parinteasca si fratii nu au facut succesiunea, iar parintii sunt amandoi decedati. Exista vreo posibilitate prin care as putea intra in posesia terenului, in afara actului de vanzare-cumparare ca stiu ca acest act de catre proprietar si ei nu au o situatie financiara foarte buna pentru a face actele de succesiune. va multumesc
Am si eu o intrebare. Am la tara un vecin care mi-a propus sa imi vanda o "bucata" de teren numai ca el nu are bani pentru a face intabularea si cadastru ca sa imi poata vinde cu act de vanzare-cumparare si mi-a propus un act de camatarie zic eu. Mi-a propus sa mergem la un notar si sa facem un act precum ca eu l-as imprumta cu o suma de bani pe care sa mi-o inapoieze pana la o data anume, iar in caz contrar eu sa ii iau "bucata" respectiva de pamant. Vreau sa stiu daca un astfel de act este legal si daca poate fii atacat in vreun fel.
Va multumesc si astept raspunsuri
As dori sa aflu si eu daca stie cineva ce aprobari sunt necesare pentru deschiderea unei ciupercarii si vanzarea acestora in diferite puncte de desfacere. E nevoie doar de certificatul de producator sau trebuiesc obtinute si alte aprobari?
Vva multumesc
Vreau sa stiu si eu daca se poate face act de vanzare cumparare pe un proiect de casa. Mai exact vreau sa cumpar un teren care are deja un proiect de casa. Pot sa cumpar terenul si proiectul si sa ma apuc de constructie sau trebuie facut un alt proiect. Cam cat m-ar costa un astfel de act de vanzare-cumparare?