Am fost mutat in baza unei decizii data de angajator,din functia de sef divizie in functia de sef birou,in urma unei hotarari judecatoresti in prima instanta,decizia a fost admisa.Pot sa fiu repus pe functie,sau trebuie sa astept recursul societatii? Va multumesc !
multumesc pt. bunavointa... ce se intelege prin "pentru aplicarea sanctiunii disciplinare,decizia de sanctionare nu poate fi emisa mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei"?...adica nu se poate aplica o decizie de sanctionare daca au trecut mai mult de 6 luni?...aici nu inteleg interpretarea legii(sau ce posibilitate am in fata instantelor)...
buna dimineata...(speta)lucrez ca gestionar intr-o societate de stat si in urma unui control,au fost constatate unele lipsuri in gestiune care provin din iulie 2010,in urma controlului s-a dispus sanctionarea mea cu reducerea salariului cu 5% pe 3 luni si acoperirea pagubei...Va rog sa-mi dati un sfat daca in conformitate cu art.252alin.1 din codul muncii se poate dispune aplicarea sanctiunii,avand in vedere ca fapta a fost savarsita cu peste 6 luni in urma.
buna ziua,
am doua credite la doua banci diferite...in acelasi timp sunt inregistrat si in biroul de credit...intrebare:am vreo sansa sa fac un nou imprumut sa unesc aceste credite si sa merg mai departe cu o singura rata?
va multumesc pentru timpul acordat!
Buna ziua,sunt in situatia de a fi disponibilizat,somajul este considerat vechime in munca? ...Sau sa incerc sa gasesc un alt loc de munca? Va multumesc !