avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Activitate bafo28

Activitate bafo28

Răspuns la discuția decizie concediere
multumesc pt. informatie si ajutor...o zi minunata
Am fost mutat in baza unei decizii data de angajator,din functia de sef divizie in functia de sef birou,in urma unei hotarari judecatoresti in prima instanta,decizia a fost admisa.Pot sa fiu repus pe functie,sau trebuie sa astept recursul societatii? Va multumesc !
Răspuns la discuția codul muncii
multumesc pt. bunavointa... ce se intelege prin "pentru aplicarea sanctiunii disciplinare,decizia de sanctionare nu poate fi emisa mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei"?...adica nu se poate aplica o decizie de sanctionare daca au trecut mai mult de 6 luni?...aici nu inteleg interpretarea legii(sau ce posibilitate am in fata instantelor)...
Discuție codul muncii
buna dimineata...(speta)lucrez ca gestionar intr-o societate de stat si in urma unui control,au fost constatate unele lipsuri in gestiune care provin din iulie 2010,in urma controlului s-a dispus sanctionarea mea cu reducerea salariului cu 5% pe 3 luni si acoperirea pagubei...Va rog sa-mi dati un sfat daca in conformitate cu art.252alin.1 din codul muncii se poate dispune aplicarea sanctiunii,avand in vedere ca fapta a fost savarsita cu peste 6 luni in urma.
Va multumesc pentru buna voitza dvs....o zi senina!
Discuție credit
buna ziua,
am doua credite la doua banci diferite...in acelasi timp sunt inregistrat si in biroul de credit...intrebare:am vreo sansa sa fac un nou imprumut sa unesc aceste credite si sa merg mai departe cu o singura rata?
va multumesc pentru timpul acordat!
multumesc mult pentru raspuns,totusi cum e mai bine?...sa-mi iau transferul sau sa astept sa fiu dat in somaj si ulterior sa ma angajez,din somaj?
Buna ziua,sunt in situatia de a fi disponibilizat,somajul este considerat vechime in munca? ...Sau sa incerc sa gasesc un alt loc de munca? Va multumesc !