avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere

Am fost mutat in baza unei decizii data de angajator,din functia de sef divizie in functia de sef birou,in urma unei hotarari judecatoresti in prima instanta,decizia a fost admisa.Pot sa fiu repus pe functie,sau trebuie sa astept recursul societatii? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: bafo28 , utilizator 09:58, 8 Februarie 2012
Conform art. 274 Codul muncii hotararile pronuntate in fond sunt definitive si executorii de drept.
Puteti pune in executare hotararea pronuntata de catre prima instanta . in acest sens, formulati o cerere catre angajator pentru a pune in executare hotararea respectiva ..

Intr-adevar, angajatorul are posibilitatea de a ataca cu recurs acea hotarare si exista riscul sa castige chiar , ceea ce ar insemna ca decizia de concediere este legala.
multumesc pt. informatie si ajutor...o zi minunata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegarea refuzata Instantlife Instantlife Buna ziua, Iata o problema des intalnita: -se emite decizia de concediere unui angajat cf. 65 CM - angajatul o contesta si castiga in fond. - la cateva ... (vezi toată discuția)
Litigii dreptul muncii irumes irumes daca un salariat care a castigat in instanta contestatia la decizia de revocare din functie, iar instanta a dispus prin sentinta pronuntata pe fond repunerea ... (vezi toată discuția)
Solutionare conflict de munca carmenba carmenba Am primit solutionarea la procesul intentant angajatorului, in care am cistigat salariile de la data concedierii pina la data hot.judecatoresti si anularea ... (vezi toată discuția)