avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate ruxandram

Activitate ruxandram

Buna ziua.
Saptamana trecuta am incercat sa achizitonez un serviciu de la providerul de telefonie Vodafone, respectiv portarea numarului de la Orange. Aflu cu stupoare ca acest lucru nu este posibil deoarece figurez cu o datorie in Preventel, fara alte detalii.Mai mult, trebuie sa achit o suma in avans drept garantie.
Am incercat in zilele ce au urmat sa flu despre ce datorie este vorba si de cat timp. Dupa zeci de telefoane reusesc sa aflu ca era vorba despre o datorie la Orange, din 2011 de pe un alt abonament, inchis tot atunci pentru ultima luna de neplata.Datorie despre care ar fi putut sa mi se aduca aminte in 2015 cand am facut un nou abonament la ei. Si mai aflu ca am fost "vanduta" catre firma de recuperari creante Eos-Ksi. Buuun, merg sa achit datoria, anunt in scris cu dovada platii ambele parti si astept...un semn, un telefon..ceva. Orange zice ca Eos trebuie sa ma scoata din Preventel, Eos-ul zice invers. Sau sa se anunte intre ei. Intre timp eu sunt blocata si Vodafone nu vrea sa ma serveasca. Cum sa procedez si la cine sa apelez mai departe?

Va multumesc.
Răspuns la discuția Concediul de odihna 10 zile
Multumesc. Ultimul aliniat imi raspunde la intrebare!
Buna ziua,
Exista undeva specificat in Codul muncii durata minima a concediului de odihna, sau este legal ca seful sa nu imi accepte concediul de 10 zile pe perioada verii?
Buna ziua,
Exista conditii legale privid concedierea femeii gravide?
Răspuns la discuția pensie urmas
cum se calculeaza cuantumul acesteia si ce acte sunt necesare?

va multumesc.
Discuție pensie urmas
Buna ziua,
Exista vreo pensie de urmas sau un ajutor social de orice fel pentru student la master in ultimul an, fara loc de munca?
Răspuns la discuția prelungire perioada de proba
Va multumesc pentru raspunsuri.
In timpul perioadei de proba, care este numarul de zile de preaviz?
Răspuns la discuția prelungire perioada de proba
In timpul prelungirii perioadei de proba, angajatul isi poate da demisia? Ce repercursiuni poate avea aceasta asupra lui? Oare prelungirea perioadei de proba nu este un prilej pentru angajator pentru a-si cauta un alt candidat?
Buna ziua,
As dori sa stiu daca perioada de proba se poate prelungi. Adica odata stabilita la 2 luni de zile la inceput, la finele ei, se poate prelungi? Cu ce il poate afecta pe angajat aceasta decizie?

Va multumesc.
Răspuns la discuția somaj dupa perioada de proba
Deci in cazul unei demisii nu poate beneficia de indemnizatie de somaj. ..