Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti ce ajutor social am daca am nascut al doilea copil, si nu am nici un venit .
Venit are soctul m,eu, un salariu minim pe economie si doresc sa mi comunicati daca pot beneficia de un ajutor si unde sa ma adresez.
.Multumesc!
vroiam sa stiu care este diferenta intre radiere la cerere si radierea definitiva....Multumesc!
Eu am scos masina de la impozit ,e vb de noul proprietar....
Buna ziua, doresc sa stiu care este diferenta intre radiere la cerere si radiere definitiva? am o masina care este radiata la cerere , pe care am vandut o, noul proprietar nu a mai inmatriculat masina pe numele lui decat a declarat o la impozite si taxe ,dupa ceva timp a dus o la un centru de dezmembrari unde sa intocmit certificatul de distrugere. Politia nu vrea sa radieze masina definitiv din circulatie pentru ca a fost radiata la cerere. Va rog sa mi spuneti daca este corect ce mi spun cei de la Politie, in conditiile in care nu pot scoate de la taxe si impozite masina. Va multumesc!
Buna ziua,
Am un proces verbal de control de la ITM Ploiesti, plus anexa de constatare si proces verbal de sistare oprire din functiune a echipamentelor de lucru pe toate documentele este gresit numele imputernicitului care a reprezentat societatea, se poate anula pv? Mentionez ca au facut copii la cartea de identitate .Multumesc
Pentru a ma intelege mai bine am sa expun problema mai in detaliu.
Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare cu firma X, in calitate de promitent comparator pentru care am platit un avans.La termenul stipulat in antecontract pentru incheierea contractului de vanzare cumparare,promitentul vanzator X s-a razgandit .L-am actionat in judecata pentru rezolutiunea antecontractului si am obtinut hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea.In perioada in care ne judecam firma x a instrainat bunul ce a facut obiectul antecontractului si a cerut lichidarea urmata de radiere in baza legii 31/1990. La acest moment am o hotarare definitiva si nu o pot pune in executare deorece debitorul X este radiat. Ce pot face pentru a-mi recupera creanta, pot promova o actiune pauliana?cum pot cere intoarcerea bunului in patrimoniul lui X daca X este radiat?
care este acest termen si cum se calculeaza
da este adevarat ca numai proprietarul poate solicita,dar ce fac cei care sunt in aceiasi situatie cu mine,care au achitat aceasta taxa pe numele lor in calitate de proprietari la acea vreme si care la acest moment nu mai au in proprietate masinile,decat copia chitantei de plata a taxei si contractul de instrainare al masinii,nu se specifica in textul de lege o astfel de situatie.Undeva exista raspunsul,eu nu stiu sa citesc printre randuri pentru a-l gasi.
Sa inteleg ca ar trebui sa il caut pe actualul proprietar si sa mearga el sa faca cererea de restituire,dar pe chitanta de plata a taxei nu figureaza numele lui,mi s-ar parea firesc sa-mi restituie mie cel care aveam calitatea de proprietar la acea vreme,eu fiind cel care am achitat,este dreptul meu nu al prezentului proprietar.
Buna ziua,as dori daca puteti sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta taxa de prima imatriculare,am citit textul de lege dar nu inteleg,nu se regaseste ceea ce ma intereseaza.
Am imatriculat in cursul anului 2008,doua autoturisme pentru care am platit aceasta taxa de prima imatriculare fabulos de mare,ulterior in cursul anului 2010 am instrainat aceste masini.Textul de lege imi spune ca pot cere restituirea in procent de 25% a sumelor achitate,dar nu imi spune daca pot cere restituirea chiar daca am instrainat aceste masini.Va rog daca stiti sa ma lamuriti si pe mine.Va multumesc si va doresc o zi buna.
Buna ziua,incerc sa va explic intrebarea pe care am adresat-o.
La redactarea contractului de ipoteca s-a omis a se specifica Hotararea AGA,s-a specificat decat numele unuia dintre asociati si calitatea acestuia de asociat unic,ceea ce nu este conform realitatii,deoarece sunt trei asiciati.
Am inteles din raspunsul d-vs ca trebuia mentionata aceasta Hotarare AGA si pentru acest motiv vreau sa cred ca se poate invoca nulitatea actului.Va multumesc,o zi. buna:D